a jó az lesz, hogy kell valami ner embernek ez a cég valamiért és majd a cégérték a végén amikor viszi a többszöröse lesz, én ezért vettem párat, tegnap meg eladtam bukta
Ez áll a cég 2022.01.31-i rendkívüli tájékoztatójában: "A kiszorítási folyamat során minden 1 darab érvénytelennek nyilvánított KARTONPACK
részvény (ISIN: HU0000075692) után – a vételi joggyakorlásról szóló nyilatkozatban
meghatározott – bruttó 2.534,82 Ft kerül kifizetésre." A kérdésem arra vonatkozott- mivel az elmúlt napokban is kereskedtek vele 4-5-6-7 ezer forintért-, hogy kinek lehetett eladni ezt a rv.t ilyen magas összegért, amikor le lett írva, a papírral történő utolsó kereskedési nap 02.07. és innentől 2.500Ft-ot ér...?
Szerintem nem magyarok veszik, már az ilyen kicsikben is itt vannak a külföldi kisbüfik, akik pusztán spekulatív alapon vesznek meg papírokat. Sokat esett, olcsó, veszek. Ennyi. Buknak egy kis aprót, benne van a pakliban.
"A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Tőzsde) a
KARTONPACK Dobozipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1024 Budapest, Ady
Endre utca 19/A.) (a továbbiakban: Kibocsátó) névre szóló, dematerializált törzsrészvényeit (ISIN
azonosító: HU0000075692) 2022. február 11. napjával törli a Terméklistáról. A részvények Utolsó Kereskedési Napja: 2022. február 7."
Annak idején a csődös Visonkát is vették, nem számított, Zelleréva pl még bent is égett annyira pörgött benne hogy elfelejtette eladni az utolsó napon.
Eladva 9000 ért , az utolsó is elment a múlt héten 9500 ért , de nem értem miért adtátok vissza 2500 ért az államnak, na persze azt mondták beszüntetik a kereskedést , hát nem, ma is megy, ha csak alacsony forgalommal is.
Kartonpack