Részemről maradhat :)), de szerintem kiviszik... Ha egyértelműen bent akarnák tartani, akkor beleírhatták volna a vételibe, hogy az ajánlattevő nem kíván élni a vételi jogával, mert továbbra is tőzsde cégként képzelik el a Kartonpackot. Elég gázos nekik ez a sok éve húzódó történet, nem véletlen, hogy a járvány alatti káoszt kihasználva kormányrendelettel kezdték el "megoldani", sok volt a balhé, ha nincs tőzsdén a cég, kevésbé van szem előtt, lehet vele csendes zrt-ként mutyizni. Ha tőzsdén marad, az pénzbe kerül nekik, tájékoztatások, nyilvánosság, közgyűlések, kisbefektetőkkel szívni. Majd elajándékozzák egy közérdekű vagyonkezelő alapítványnak a részvényeket, vagy eladják egy vállalkozónak (lehet, hogy Récsöl bababoltjához és a nemzethy vakcinagyárhoz kell egy dobozgyártó cég). :-((
Sok jóra, jól járó kisbefektetőkre, az elmúlt időszak történései alapján szerintem itt már nem lehet számítani.
(Takarék szerintem a jelzáloglevelek miatt maradt bent. Azokat tőzsdére kell vinni, hogy az MNB is vásárolhasson belőle, és azok miatt publikálnia kell magáról mindent a Takaréknak, akkor nem fáj neki, ha a részvény is bent marad a tőzsdén).
Sok jóra, jól járó kisbefektetőkre, az elmúlt időszak történései alapján szerintem itt már nem lehet számítani.
(Takarék szerintem a jelzáloglevelek miatt maradt bent. Azokat tőzsdére kell vinni, hogy az MNB is vásárolhasson belőle, és azok miatt publikálnia kell magáról mindent a Takaréknak, akkor nem fáj neki, ha a részvény is bent marad a tőzsdén).
Kartonpack