Fletó mindenben, így az egészségügyben is mérhetetlen rombolást végzett. Az egészségügyben eszközbeszerzés csak a páncélkazettákban volt, aminek másnapjára már elfelejtették a zár kódját a betegek, és jöhettek a szerelők.Itt van indexes cikk, amelyik még akkor nagyon is elvtársi volt: https://index.hu/belfold/retek1802/
Így van, csak ezt kell megnézni! Az EU-ban 2019-hez képest 2020-ra 11,5 %-kal nőtt a halálozás aránya, míg Magyarországon csak 8,7 %-kal. Ezt persze nehéz elfogadni a szivárványos agitproposoknak. Azoknak pedig, aki arra hivatkoznak, hogy hol van már a Gyurcsány-féle kormányzás, azóta mennyi ide eltelt - csak annyit, hogy Karácsony bábú, az ellenzék informális vezetője Gyurcsány, aki ha elkrákogja magát egy sajtótájékoztatón, Karácsonynak abba kell hagynia, otthon nadrágot kell cserélnie. Fletót pedig a nemzetközi közgazdászok a világ egyik legrosszabb vezetőjének választották. Karácsony pedig a saját hazugságainak magyarázatába is belebonyolódik és újabb hazugságokkal tetézi a korábbit. A lányomat tanította anno a Corvinus-on, de nekem kellett felkészíteni politológiából, hogy jó eredményt tudjon elérni. Én egy másik egyetemen vagyok óraadó. :)
Az nem kifejezés. Megfogalmazás: vég ítélet a rothadó nyugatra. Olyan feneketlen nyomorba kormányozták magukat, hogy "csuti" nak el kellet gondolkodni, hogy azonnal cserben hagyja őket. Bezzeg Chin a "szép új világ" Minden magyar álma a csecsemőtől az aggastyánig.
Vissza álltak a magyar kórházak a gyógyító üzem módba. Most már nincsen kibújás.Jó volt az eünek ez két év "pihi":) Műteni, gyógyítani kell, a beteg száályytók és t#metk&zésiek "sokat dolgoztak", de meg is érte nekik. Leállította vírust többé magyar nyeső volt eddig most már jön a hét szűk esztendő. Csuti tegedjen, hogy több igazhitű magyar má nem elmén, hanem maradí.9. Jön a voks '22. "Majd utána el lehet menni". Addig is nyugi:)
Karácsonyt Miniszterelnöknek!