Topiknyitó: Törölt felhasználó 2019. 10. 01. 09:58

Karácsonyt Miniszterelnöknek!  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exley 2021. 05. 20. 17:55
Előzmény: #656  Sehmet
Orbán sem különb:)
WLM 2021. 05. 20. 17:53
Előzmény: #658  MeMyselfandI
Értem,köszönöm a fáradtságodat,hogy képbe raktál.Igazat is kell,hogy adjak neked,mert  mindkettő simlibúvár.
MeMyselfandI
MeMyselfandI 2021. 05. 20. 17:43
Előzmény: #649  WLM
Olyan mint a to fidesz, azaz hazudni. Tudod, ő maga mondta hogy ne azt nézzük mit mond, be is tartja rendesen.
WLM 2021. 05. 20. 17:43
Előzmény: #654  sanka
Drága Jó Szűkszavú Sankám !Hogy sikerült ezt összerakni,hogy Orbán leghitelesebb kihívójával kapcsolatos szimpátiám orrbánpropagandának minősül,várj ne mond meg már tudom.
Sehmet
Sehmet 2021. 05. 20. 17:37
Kunhalmi és Bangóné azt kérdezi, hogy miben "lyó" Karácsony? Egyébként a lányomat a Corvinus-on tanította, de nekem kellett felkészíteni, mert hatalmas blődség volt a jegyzete, amit a vizsgáztatók nem toleráltak volna. Amihez nyúlunk vele kapcsolatban az mind necces. Diploma nyelvvizsga nélkül, doktorandusz iskola nyelv nélkül, tanítás felkészültség nélkül. Ráadásul ezekről még kamuzott is. Szóval Fletó 2. Amelyik egyetemen meghívott előadó voltam és vagyok, ott a bejárati kapuig sem jutott volna el.
Küldöm neki és mindenkinek, aki benne látja a felkészült, minden helyzetben adekvátan megnyilvánuló karizmatikus politikust.
https://www.youtube.com/watch?v=3GsvlXoOM9E ;
WLM 2021. 05. 20. 17:36
Előzmény: #651  badsector1
Bad Uram csalódnom kell benned ,ha tényleg azt hiszed ,hogy félek Karácsonytól.Nem is vagyok rá kíváncsi,hogy miért jutottál erre a fals következtetésre ,mert szerintem te sem gondoltad komolyan csak szeretsz néha trollkodni. Nem baj így szeretünk ahogy vagy.
sanka 2021. 05. 20. 17:27
Előzmény: #648  WLM
Eléggé orbános a propagandád!
globaltrend 2021. 05. 20. 17:27
Előzmény: #637  Törölt felhasználó
de jajjgatok, mert egyre mélyebben repülsz
amin én csak mosolygok igazából :Da jajjgatás annak szól azt fejezi ki ahogy fogom a fejem hogy te jó ég, hogy lehetsze ennyire elvakult és és orrodnál fogva vezetett??!elképesztő!
"azért vannak a tolmácsok, tolmácsgépek, hogy segítsenek a kommunikációban."
no ehhez csak annyit: ha orbánt vennék körül tolmácsok, akkor azt ordítanátok visítva, hogy "no tessék, nem tud angolul és így pazarolja a pénzünket feleslegesen a tolmácsokra"! fogom a fejem Goldikám, hogy ennyire hogy lehetsz szemellenzős?
hát épppen Gergőkéd az, aki szórja a pénzünket tolmácsokra, mert meg se tud mukkanni angolul!! az szép ha egyébként érti amit mondanak neki, de a tolmáccsal nemcssk magára, hanem az egész országra is széygent hoz és nevetségessé tesz minket!
és hogy mennyire elvakult vagy: ugyan nézzél már vissza akárhány uniós csúcsot, ahol a híradós bejátszásokban xxx alkalommal láttuk már ahogy Orbán hármasban szokott tolmács nélkül beszélgetni hol Merkellel és Macronnal, hol ezzel hol azzal!
sanka 2021. 05. 20. 17:27
Eléggé orbános a propagandád!
badsector1
badsector1 2021. 05. 20. 17:27
húúú, ez már a vég, ennyire félsz karácsonytól, hogy már fekete győrt is jobban szereted?
:))
badsector1
badsector1 2021. 05. 20. 17:24
Előzmény: #647  WLM
vagy próbáljunk ki valami újat?
ezzel csak annyi gond van, hogy meg kell győznöd a dk, mszp,momentum szavazókat, hogy márky zay az igazi.
WLM 2021. 05. 20. 17:24
Előzmény: #645  MeMyselfandI
Ja,de amúgy mi az az orbáningolás ?
WLM 2021. 05. 20. 17:22
Előzmény: #645  MeMyselfandI
Tiszteletem Uram ! Az angolja is ciki,de vannak ott nagyobb bajok.Nála szinte minden ellenzéki jelölt hitelesebb. Dobrev,Jakab,Márki Zay,de még Fekete Győr is másik liga,  más súlycsoport.Ráadásul jelen pillanatban is egy rangon felüli pozíciót tölt be ,érje be azzal amíg lehet.
WLM 2021. 05. 20. 17:13
Előzmény: #646  badsector1
Bad Uram, én nem bolondoztam le soha főleg nem többedmagammal ,de mit szólsz a mondandómhoz ,mert nem ez volt.Maradjunk a két szarnál vagy próbáljunk ki valami újat ?
badsector1
badsector1 2021. 05. 20. 17:04
Előzmény: #644  WLM
de nagy a szerelem márki zay felé, pedig már őt is lebolondoztátok.
MeMyselfandI
MeMyselfandI 2021. 05. 20. 16:56
Előzmény: #644  WLM
Ha nem bízol karigeri angoljában vagy zavar hogy orbáningolt a jelöltségével kapcsolatban, akkor neked kizárásos alapon tényleg mz a jelölted. Orbán is ki van zárva ugye mert ő még többet orbáningol.
WLM 2021. 05. 20. 16:36
Sziasztok, szia Bad ! Ezer éve... Nade,csak én ragadtam le ott,hogy Karácsony Gergely azt mondta ,hogy semmiképpen nem lesz miniszterelnök,mert ő már csak Budapestnek él ? Ennél ostobábban és unszipatikusabban nem lehet bejelentkezni egy  miniszterelnöki posztra. Nem tudom eldönteni ,hogy ez a korcs ennyire hülye vagy ennyire mohó. Az meg hogy se jogó ,se angol az csak a légsötétebb MSZP-s vagy DK-s debileknek nem zavarótényező.Én azt mondom ,ha már ennyire el akarjuk zavarni a kormányt ,ne nyomoroncokat ültessünk a helyükre (bár ez a veszély nem fenyegeti a lajtorját hiszen Hektor agyonkúrta még makulátlan állapotában, mára pedig közel sem makulátlan),hanem válasszunk az újak közül.Vannak most is makulátlannak tűnő jelöltek.Időtlen idők óta A vagy B menüt zabálunk bután ,észre sem vesszük,hogy van a la carte.Nekem a Márky Z a legszimpibb ő tűnik a legbecsületesebbnek a legfüggetlenebbnek a fertőtől,de vannak újak minden színben .Ciki ha mindíg azt erőltetjük ami nem megy. 
badsector1
badsector1 2021. 05. 20. 15:21
Előzmény: #642  peter_s
ha a gerit megbuktatják, akkor bukik az egész banda, nem hiszem, hogy találnának egy újabb közös jelöltet, ezért nem valószínű, hogy buktatják.
de még a dobrevnek és jakabnak is van esélye.
peter_s 2021. 05. 20. 15:07
Előzmény: #639  badsector1
Most szólok: ha Geriből miniszterelnök lesz, az első 4 éves ciklusát sem fogja kitölteni mert meg fogják buktatni. Ugye ti sem hiszitek el, hogy ő fogja elszámoltatni Orbán Viktort, Mészáros Lőrincet és felszámolni a NER-t? Láthattuk mi lett TarlósTaplós elszámoltatásából és a vizsgálatokból meg az ígéretekből, egy nagy büdös semmi. Na, így fog eljárni KG miniszterelnökként is. Látszik, hogy a faszi mindenkinek meg akar felelni, és ezért ki is fogják csinálni. Most még a sok szemellenzős hülyével el lehet hihtetni, hogy meg van kötve a keze, Orbánék elvonják az erőforrásokat stb. de ezt a dumát kormányon már nem lehet eladni. Aztán majd 2022-ben ne sipákoljatok ha Orbán, Mészáros meg többi bűnöző moslék a képetekbe vigyorog mert KG annyira szerencsétlen, hogy őket is kitömi zsetonnal és kitünteti, mint Tarlós papát.
badsector1
badsector1 2021. 05. 20. 14:16
Előzmény: #640  Törölt felhasználó
az a baj, hogy az ellenzéknél és a köztv-nél van nagyobb undormány, a kínai komcsisegget nyaló, hazaáruló, fityesz maffia.

Topik gazda

Tozsdemagia
Tozsdemagia
4 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek