MOst abban bízom, hogy a dk-s és MSZP-s pesti bűnözőket darálják be a többiek. Ezért is örültem volna jobban annak, ha listán külön indul a dk-mszp, és a többi. A látszik, hogy legalább a momentum tevőleg is nekimegy a szoci kiskirályoknak, pl Zuglóban és Kispesten, de MZP is tett már olyan kijelentéseket, hogy ezektől meg kell szabadulni.
Viszont mivel őt jelöli az mszp és az lmp is, összeségében e három párt kéderei lennének a méretükhöz képest felülreprezentálva egy Karácsony-kormányban.
Vigyázz milyen szavakat használsz mert irányítani a fidesz birkákat szokták. MZP -nek nem kellett volna összeállni ezzel a szarkupaccal. Pillanatok alatt bedaráljak a dk-s és mszp-s pesti nagymenő bűnözők és mehet a süllyesztőbe. Hogy akarnak elszámoltatni bárkit is mikor ök is rejtegetik a korrupt politikusokat. Meglepődnél ha kiderülne hogy milyen összefonódások vannak az mszpdkfidesz között. Rendszerváltáskor kellet volna elszámoltatni mégpedig vérrel. Aztán lehetett volna reménykedni hogy megszabadulunk ettől a sok zsarolható szarházitól. De a reményt ne add fel.
Ez a kérdés kissé meglepett és megijesztett,de a kedvedért még egyszer: MZ/X.Nálam a szimpátia sorrend: MZP, Jakab, Fekete Gy, Dobrev. Természetesen a szimpátia távolság a jelöltek között nem egységes.
Szia Bad Úr ! Jó csörte volt a tegnapi, remélem nincs harag, régóta megférünk egymással itt a fórumon és szerintem bárhol megférnénk,de azt kell mondjam nem pihented ki magad teljesen, ha Karácsonyt tényleg függetlennek látod az MSZP-től vagy akár a DK-tól. Szerintem csak a kaján humorodat csillogtatod,amit mindig is szerettem.
Neki nagyon is van pártja, másrészt van más feladata. Őt Budapest vezetésével bízták meg a budapestiek, nyilatkozta, hogy nem kíván miniszterelnök-jelölt lenni. Segget csinált a szájából, és épp készül cserben hagyni a budapestieket. Az lett volna a minimum, hogy közli, ki lesz helyette a főpolgi, ha netán ő lesz a miniszterelnök.
Nem értek egyet Sasa,miért kellene a száradt szar kitakarítása után azonnal friss meleg szarral telerakni a parlamentet,ha van más lehetőség is a tatarozásra.
Ezzel a megállapítással teljesen egyetértek, de a mostani körülmények között ez nem valósítható meg. Először a szart kell ellapátolni, utána lehet csak tisztára sikálni a parlamentet.
Ehhez hozzáteszem, hogy a magamban felállított kritériumoknak egyedül MZP felel meg. Ugyanis meglátásom szerint egy koalíció hatékony irányítására egy pártoktól független személy a legalkalmasabb. Egy pártvezető óhatatlanul is a saját pártja programja és saját emberei felé hajlik.
Tiszteletem Zhagar Úr ! Köszönöm megtisztelően hosszú válaszod,de a mondanivalóddal nem értek egyet.Szerintem Márki -Zay-nak az lesz a veszte,hogy nem csak a Fidesz, hanem az ellenzék is fél tőle.Attól tartok,hogy pont a becsülete és a tisztasága miatt,aki nem korrumpálható azzal egyik oldal sem tud mit kezdeni.
Tiszteletem Uram ! Te még új vagy ,és elég normálisnak tűnsz, ezért most én veszem a "fáradságot"és elmondom neked ,hogy én nem azért "támogatom" Márki-Zay Pétert ,hogy a Fidesznek jó legyen.Úgy gondolom,hogy ő a legméltóbb a bizalomra. A leghitelesebbnek és a legtisztábbnak őt látom..Az tény, ha Karácsony feketedik vagy gyengül az nem csak Márky-Zay-nak jó,hanem az összes többi ellenzéki jelöltnek.Azt viszont nem látom,hogy Márky -Zay erősödése miért lenne jó a Fidesznek.Szerintem a Fidesznek esze ágában sincs helyzetbe hozni őt a Hódmezői incidens után, sőt...
Karácsonyt Miniszterelnöknek!