ja de már azok is kezdik a csalást,meg megbolondító nagyobb pénzek,holott még semmi mögötte,csak pofázás,ami most mi mögöttünk!!!Mi mennyit kapunk érte???
Ja bocs, most nézem, hogy csupán 3 kommented van a friss nick alatt és kizárólag csak a trollkodásra nyitottad.. így már más, ez inkább orvosi esetet sejtet a gondolatok mögé. BOCSI!
Örvendek, hogy "mindent elmondtam". A Fidesz táborában pedig nagyon sokan osztják azt a nézetemet, hogy a Gyurcsány-rezsim visszaállítását minden eszközzel meg kell akadályozni.
"Sokan vagyunk Magyarországon, akik bármilyen eszközt és módszert elfogadhatónak" Igen, ezzel a fenyegetőzéssel mindent el is mondtál, hogy a hatalom megtartása érdekében bármire képesek vagytok. Nagyon remélem, hogy még a fidesz táborban is kevesen osztják az ilyen fenyegetőző nézeteket, ellenkező esetben ez az ország elveszett örökre a demokratikus országok között.
figyelj csak!itt 2 embert tudok elképzelni miniszterelnöknek,a többi mind csak szárnycsattogtató,repülni nem tudó kismadár!az egyik orbán viktor a másik gyurcsány ferenc!! Szerintem különösebb komment nem kell hozzá,a többi meg csak duma!!
Ha Orbánról.kiderül hogy Mészárossal nem csak a pénzen osztozik hanem Várkonyin is akkot is mész rombolni? Kapaszkodjál meg. Lesznek itt még cifra dolgok
Nem kell aggódni, mert lesz miniszterelnök ez a hazudozós, szerencsétlen Gyurcsány-báb. De persze más sem a balliberális-Jobbik moslékkoalícióból. Sokan vagyunk Magyarországon, akik bármilyen eszközt és módszert elfogadhatónak tartunk annak megakadályozására, hogy a 2010 előtti balliberális rezsim visszatérjen a hatalomba. Remélem, hogy elég világosan fogalmaztam.
"szívesen belelátnék azok agyába (sicc) akik 7-8 éve rettegnek a migránsoktól" . Nincs ott semmi látnivaló mert agyhalottak ezek. Az Európai Parlamentben zajló eseményeket a választók töredéke követi csak, az ilyen döntésekről nyilván nem fognak beszámolni a Habony-médiában, de ha meg is tennék, az agyhalott droidok nem tudnák értelmezni sem.
Karácsonyt Miniszterelnöknek!