December vegen nyitottam egy vadiuj szamlat az IBKR-nel. A regisztracio soran beleegyeztem, hogy a szamla az IB CE-hoz keruljon. A szamla megnyitasa utan a belso levelezesi rendszerukben feltettem a kerdest, hogy lehet-e TBSZ szamlat nyitni ill. a most megynitott szamlat lehet-e TBSZ szamlakent kezelni, amire tegnap a kovetkezo valaszt kaptam a IB CE-tol: "Currently it is not possible to open a TBSZ account with IB CE or transfer one also to us because only financial institutions with a bank license can support this kind of accounts." Ket kerdesem lenne a forumozokhoz: 1: valaki be tudna linkelni konkret jogszabalyt(konkret paragrafus szamokkal), ahol le van specifikalva, hogy hol lehet TBSZ szamlat nyitni? 2: sikerult barkinek TBSZ szamlat nyitni olyan magyar penzugyi szolgaltatonal, amelyik nem bank(pl. Equilor vagy Random)? vagy hogyan forditanatok magyarra a "financial institutions with a bank license" kifejezest?
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF