Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
Hiánypótló jelleggel felcsapok egy témát, az inséges időkre. Melyik tönkrement kisbüfi milyen trükkökkel faragja le a megélhetési költségeit, hogy azt a pénzt is el tudja tőzsdézni? Engedjétek szabadra a fantáziátokat, hajrá ! :DDD
Ez nem is hangzik rosszul, változatos, a megadottakból sok mindent ki lehet hozni. Gratula a fogyáshoz és főleg, ha tartani is tudod. Nekem az a legnehezebb.....
Erről a Kozmix nevű csodálatos együttes jut az eszembe, akik az első lemezüknek a 100% címet adták, a másodiknak pedig a 200%-ot. Sajnos, nem voltak elég tökösek ahhoz, hogy a harmadiknak 300%-ot adjanak és így tovább...Jobb sorsra lettek volna érdemesek.
Nem vagyok egy fitness-guru, de azt hiszem, az arány pont a fordítottja, azaz 70% kaja és csak 30% a mozgás a fogyásban. Ennek ellenére én is a mozgásban bízok, mert a kaján nem vagyok hajlandó változtatni :)
Amúgy, ha hajlamost vagy ilyen nassolgatásra, akkor próbálj meg egy sok étkezéses menüt összerakni, fasza makrókkal. Akkor nem leszel éhes annyira és nem szaladnak a kilók sem úgy. De minden fogyás csak kb 30%-ban múlik a kaján.
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója