Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
Nem jelentget itt senki, mert ott már nem névtelen senkiként, hanem névvel és címmel kell azonosítaniuk magukat. Ott a legtöbbnek gatyába száll a bátorság. Már annyi sok fórum beírás volt az MNB feljelentgetésekről, de még arról nem olvastam, hogy valaki beírta volna, hogy kapott-e választ.
Miért? Mert feljelenteni jó? Az MNB hivatalból monitoring rendszert működtet a manipulációk szűrésére, a szánalmas és piti feljelentgetők nélkül is figyelik a nyitó és záró szakasz ajánlatait. És majd nyilván zelleréva lesz a BÉT legnagyobb manipulátora a 48k wallisával, mikor a MONAVIS nyilvánvaló bennfentes kereskedését sem követte szankció.
Egyetértek. Ha valaki nyugodtan végig olvassa a tegnapi leves fejleményeket láthatja, hogy senki nem támadott csak olvasott és a "madárka" magától mesélte el "hőstetteit". Lassan "kibújik a szög a zsákból" és mindenki rájön arra, amit én már régóta mondogatok és most már az is beigazolódik, hogy miért volt számomra megváltás amikor távozott a topikomból.
Egyszeruen nem erti meg mit csinalt...bizonygatja az igazat meg faragja a sztorit mintha mi lennenk az mnb es velunk akarna elhitetni!!! Total buborekban el, ra szabalyok nem vonatkoznak! Nos en reszemrol megtettem a feljelentest! Nem azert amit tett hanem mert arogans modon nem hajlano meg erteni a tettei esetleges kovetkezmenyeit!!! Konyvet nem manipulalunk! Masoknak veszteseget nem okozunk! Remelem megb@$$zak az ertetlen szajat es akkor nem kell itt okoskodnia meg habognia.... Gyulolom az ilyen onzo, buta embert!
Annyira azert ne sajnald :) Meglatod, mennyi idot es energiat nyertel magadnak ezzel :D Re. Totalisanfeleslegesszocseplesfalrahanytborsoegyhiperkomplexusoshozakiegymarek lepkeszintjenalljonehanytemaban Jo pihenest Aldott Husvetot!
Kedves Éva. Sajnálom ha nem tudsz az anyanyelveden mondatot értelmezni. Pont engem tiltottál ki véglegessel aki nem mondott semmi olyat. Feltételes mód és leirtam hogy úgysem lesz semmi. Gratulálok tényleg. Magyarból egyes vagy. Legyél boldog tőle, jó egészséget :)
Kulcsár jelzett mikor vette 2000nél hogy nem ő adja. Minimális tényleges közkéz. Brokik kihasználták a pánikot leverték. Valaki pufferolja kihaszálja hogy a cég most nem vehet srvt. Gyűjtögetik. Mint ahogy én is. Minden kicsiben ez van jelenleg egyébként.
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója