foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
Igazabol ez a mecs mindegy nekunk. A nemeteket verni kell akkor meg mindegy hogy nulla vagy 3 pontjuk van a mecs elott. Az iksz keves mert csoportharmadikbol csak legjobb negy megy tovabb marpedig 3 es 4 pontos 3. Helyezettek lesznek ezek.
Magyarország a foci történetében többször volt jó állapotban mint gyengében. Szerintem a természetes állapotunk az hogy jobbak legyünk, csak még fejben kell megerősödni, de ez folyamatban van. Nem ez volt a maximum.
ennél magasabb szintre nem jutunk, hiszen már így is erőn felüli eredményeket érünk el. Ha kijutunk EB,VBre folyamatosan akkor lehet mondani ennyi a max. A szintlépéshez sokkal nagyobb merítés kellene a nemzetközi szintű játékosokból. Képzés teljes reformja nélkül nem fog menni ez biztos. Válogatott szinten viszont szerencsénkre elég 10-20 játékos is,ahhoz hogy elérjünk erre a szintre. VISZONT ha a képzésünk és a nemzeti bajnokságban is elérjük a teljes versenyhelyzetet, akkor elérhetjük a legmagasabb szintet, mert véleményem szerint a magyaros problémamegoldó gondolkodás ebben a sportban előnyt fog jelenteni azokkal szemben,ahol a kreatívitás kevésbé van jelen. Én ebben szilárdan hiszek.
Nem rossz, de azért legyünk reálisak, akkor van a legnagyobb esélyünk ha a portugálok és franciák lecsóba küldik a németeket mi meg kitartunk ellenük. Győzni a németek ellen szerintem óriási pszichikai korlátokba ütközik egyelőre.
sztem meg németeknek kellene most nyerni és nekünk őket megverni Munchenben. Franciák meg verjék meg a Portugálok az utsó körben. Így lenne nekünk 4p, Németeknek 3p, Portugál 3p és Francia 7p. Ez lenne azh űber meglepetés.
Hatalmas gratula a csapatnak.Erre a döntetlenre egy lyukas garast nem adtam volna.Ráadásul szerintem a hőség is a franciáknak kedvezett.Olyan csapat ellen értük el akik között ott volt Dembele,Pogba,Mbappé,Qrizmann,Benzema.... nem akárkik ellen álltak helyt.:DDD
Még megvan az esélyünk a továbbjutásra, ezért is fontos a mai portugál német meccs. A németek meg kicumizhatnak az elején, ilyen is ritkán van. De ha ez most nem is jön össze adott esetben, akkor is itt egy olyan komoly előrelépés látszik ami legkésőbb három év múlva meg fogja hozni a gyümölcsét, visszakerülhetünk a nemzetközi focitérképre pár évtized gyengélkedés után.
ha azt nézzük,hogy a portugálok ellen majdnem meglett az x, akkor ezzel együtt akkor igencsak elégedettek lehetünk. nagyon sokat jelent a magyar foci fejlődése szempontjából, hogy tétmeccsen játszhatunk ennyi csúcscsapattal egymás után. ebből lehet tanulni és fejlődni független az eredménytől.
Akkor most különösen fontos hogy a 18:00-kor induló következő meccsen a portugálok lenyomják a germánokat. De nem lesz egyszerű, nyilván a németek is érzik a nyomást, ha nem akarnak beégni és kiesni az elején akkor most harcolniuk kell mint állat.
Na hát akkor az a feladat hogy le kell nyomni a németeket, vagy minimum leikszelni velük, a portugáloknak meg meg kell verniük a németeket és már hipp-hopp tovább is juthatunk. És a németek kieshetnek, ami szürreális de így van.
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast