Mondjuk én nem vagyok egy ugrálós fajta, Richtert is vettem, meg Nyomdát is. Ott is úgy jártam, hogy Plotinust vettem folyamatosan, pedig 1040 körül már gondolkodtam a nyomdán, végül év elején vettem 1200 alatt kicsivel.
Nem megy semmi!!
Nincs forg., csak oldalazunk...
(Sanyi bácsi körül forog a világ!!!)
Matávon is szívok, hónapok óta.
Talán a nyomda, talán...
(ma bíztam benne először)
Kivárunk, mást nem tehetünk...
Ezzel szívtam meg év elején. Mivel a Plotinus tartott Parkot, ezért én nem foglalkoztam vele külön, volt 2k Plotinus részvényem. Miután azt kihúzta alólam Viktor, másnap gondoltam ránézek a Park részvényre. Semmi kínálat nem volt, előtte napokban 3000 felett zárt. Így mire össze szedegettem 2k-t, az átlagáram 3000Ft felett volt. Aztán azóta folyamatosan alulról nyaldossa a 3000-et....
Időpontok, melyek a figyelmet ide fordítják:
2017. február 20. 2016. negyedik negyedévi időközi vezetőségi beszámoló közzététele
2017. március 20. 2016. évi éves jelentés és egyéb közgyűlési előterjesztések közzététele
2017. április 20. Éves Rendes Közgyűlés
Pontosan, ezt híányolom ebben a papperban:A NÖVEKEDÉS-t, ami nincs benne (még) az árban!
Mikró a forgalom, de naon sokan panaszkodunk más -BÉT- papperokra is...
Várjuk a tökös tőkét!!
Azért azt ne feledjük hogy a nagy olcsóság kora ebben a részvényben már elmúlt. Most már közel jól van árazva ami nincsen benne az árban az a növekedés. Az pedig valószínűleg csak akkor erre azódik be ha már látszódnak a számokban
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?