Nos, én kiszórtam mindet 3,900-en, pedig a célár nálam 4,200 volt. Ha szerencsém van, vissza tudom venni egy héten belül jobb áron, mint ami nekem 3,450 volt, ha nem, akkor így jártam. Nagyon kíváncsian várom a Pünkösd utáni hetet. Mindenkinek szerencsés és jövedelmező kereskedést kívánok!
Ez a kripto bukta emlegetés vicces. Mondjuk mindegyik 6 havi viszonylatban minimum 150-200%on áll, van amelyik 800%on és ha innen esik 50%ot ami valljuk be nem valószinű, akkor is brutál. Bármelyik magyar részvény esetén ez a fajta "bukta" csak egy álom marad...
Nem tudom. Az EUR-HUF ingadozása befolyásolja a HUF profitot, de azon kívül nem tudom mi okozna közvetlenül a profit csökkenését. Lehet csökkeni fog, csak nem látom.
Osztalék után - a rendkívüli osztalék árfolyam felhajtó szerepe megszűnik. - 3900 at képesek voltak ledugózni még a felfokozott hangulatban is , ez sem jó előjel . - kamatemelési várakozás van kialakulóban - Forint erősödés látszik , ami akár 330 as Euro is eredményezhet - Hozam emelkedés , kedvezőtlen az oszti papírokra. - Nemzetközi tőkepiacok az infláció miatt szenvedhetnek , ennek lehet előszele pl : Bitcoin megrogyása . - Covid 4. hullámát kevésbé árazhatja most a piac ez is + kockázat . Nálam lefelé mutató a kockázat a papírban .
Szomorú ami itt történik. Viszont pénteken osztalék így hétfőn leesik róla a nyomás. Vagy beesik akár 3000 alá, vagy kilő 4-5000 fölé. Nagyon kíváncsi vagyok...
Ugyan már! A célár az elemzők szerint magasan, 5,000 felett van, a cég évek óta stabil, a beszámolóban a számok szenzációsan jók, a héten 99cent/rv osztalékot fizetnek. Szerinted meg meg most fog bezuhanni az árfolyam. Úgy látom, millió számra dobálják a bennfentesek is... Ja nem. Mindegy, beállok 1990-en vételre. :-)
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?