Ez a vilag osszes osztalek papirjanal igy van. Termeszetes folyamat h osztalekvagaskor automatikusan annyival olcsobban nyit ki a papir mint amennyi az osztalek volt. De ez semmire sem magyarazat a mostani viselkedesre.
Jol ertelmezed,bar en meg eletemben nem lattam ilyet,h 20% osztalekra folyamatos tomes legyen,minden letezo emelkedest megakadalyozo allando eladas,mikozben mas papirok 3-4% osztalekara orjongve tapossak egymast a vevok,h venni tudjanak,mert micsoda jo hozam az a jelenlegi korulmenyek kozott. Eszem megall ezen a papiron,siman napi 10%-okat kelene mennie hosszu napokon keresztul,erre akarmi van,mindig csak a dugo meg a leontes megy.
Kivéve, ha a válság érinti azokat a cégeket akik ott bérelnek irodákat, mi van ha vissza mondja az SAP bérlemények 25%át? Tavaly év végén már 50 embert elküldtek...ők a legnagyobb bérlők ha jól tudom...
Bocsánat, de én azt nem értem, hogy miből fizetnek ki összesen 30 millió EUR osztalékot? Oké értem, hogy eredménytartalékból, de a jelentésben az eredménytartalék 8,8 millió EUR.
Venni kell a GSPARKOT és a KUlCSOT és Júniusban 30% osztit zsebbe lehet tenni, ráadásul mind a kettő alul értékelt Kulcs valós értéke 3K Gspark 6,6K egyik IT másik SZIT válságálló papírok komoly fundával
Az természetesen benne van a pakliban, hogy a bérlők könnyítést kérnek, ámde a Microsoft, SAP, Canon, Servier pont azok a cégek, amelyeket csekély mértékben érint ez a válság. Érdemes itt a Portfolion visszakeresni Bojár interjújat április elején. Most néhány napra megtaláltáj a spekik ezt a papírt, de aztán majd szépen lassan visszaszivárognak a lufi papírokba.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?