Így van. Csak spekulálunk, és nincs is ezzel semmi baj, amíg nem személyeskedünk. Attól tartok, hogy ma nem fogjuk megtudni, hogy mi történt, mert időbe telik, míg összegyűjtik az adatok a volt és a régi tulajdonosoktól, ha egyáltalán lesz bejelentés.
Válaszaim:A magyar vállalkozások többsége NERtol fuggetlenül versenyképtelen a külpiacokon. Ez tény.Miért vesznek ki osztalékot? Kérdés sem jó szerintem. Nyilván a cég van a tulajdonosokért és nem fordítva. Pl a Gspark is fizet osztalékot, rosszul teszi?
Szerintem egyikünk sem tudja mi zajlik a háttérben. Egy fórumon barmit be lehet írni, ami nem sérti a másikat. ugyanakkor kicsit arcos beszólásnak tûnik részedrôl ahogy lenézel másokat, akik szerinted álmodoznak, mondom ezt úgy, hogy nem vettem magamra.Szultán is 8k felvásárlási ajánlatról "álmodozik" nyilván AZT is mindenki helyiértéken kezeli akárcsak ML jelen vagy jelen nem létét.
Egyébként erre visszatérve, azt mondom, amit nagy kedvencem, Jim Rogers szokott: Time will show! Parkban 1168 az átlagáram és nem kevés van. Tudod, hogy kb 900-tól olyan 1800-ig hányan és hányszor néztek és mondtak hülyének...Szóval, maradjunk annyiban: Time will show!
Nem is rád értettem, meg nem is állt szándékomban feszültséget kelteni, elnézést kérek, ha mégis sikerült. Csak vicces, hogy megy a spekulálás, álmodozás a topicban (nem a te részedről), hogy bárcsak ML venné, de ML papírokat meg nem vett senki, amikor lehetőség volt rá. Te a klasszikus value investor vagy, mindenki másképp gyarapítja a pénzét. Én meg úgy voltam, mint a mondásban, hogy akinek kevés pénze van, annak muszáj spekulálni, kockáztatni. :)
Igazad van (már abban, hogy én sem szeretem az off-ot.:-) Az csak egy példa volt a valjúra. Nem lesz sok az anyag, mert holnap megyek a Vámházkörúti, meg Hold utcai piacra bevásárolni, meg kajálni. Azt inkább élvezni akarom.
"Viszont te is mindjárt más szemmel néznél rá, mi? " Bőven a jelenlegi piaci ár feletti a valós értéke, van hova emelkednie. Ki az a hülye, aki nem örülne annak, hogy emelkedik a részvényének az árfolyama? Pláne, hogy alulértékelt. "Neki mindegy, érinthetetlen, de lehet neki provanszi villája" Így is van neki 29%, elég bizonyíték az elszántságra. Mit csinálhatna?
Hagyd már ezeket az ML papírokat! Nekem pl sosem volt és nem is lesz! Azzal, hogy "ML belevett", nem tudok mit kezdeni. Pl. Én 1,6 EUR között veszek a Fotexet, ami miatt a BÉT-en emberek 99,999999999999999999999999%-a hülyézne, ha tudná mi az és mi a története. Sokkal-sokkal többet ér. Ez a value. Többszörösét éri. Azért mert egy ML (nem minősítem) belevesz valamibe, az számomra nem value.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?