Pedig ez elég gyakori. Exitál az emberünk. Kapott papírokat a felvásárlás során és most kp-t akar belőle látni. Kell nissan hyluxra, meg balatoni nyaralora. Vagy csípőprotézisre.
Mindenesetre ha kiszállás van és/vagy tömés zajlik, azt elég gyengén csinálják, ha már az első órában ledugózzák az emelkedést, ahelyett, hogy feljebb játszanának.
Ennyi. Ez egy természetes tisztulása a papírnak. Igy nő a közkéz rendesen. A picsogás helyett sztem örülni kellene, hogy van tétel venni. én olyan 200-300M tippelek, amit ki akarnak préselni. Napi 20-30M forgalommal az nem egy nagy kihívás.
Jah, van, csak hát ehhez biztos van köze Szekeresnek...amennyire részese ennek a nagy és állandó tömésnek...ha leül az érdeklődés pikkpakk jön is egy semmit mondó PF cikk...nyitott rendelés állomány meg szerinte 2000 forintot ér meg osztalék politika x időpontban, amit eltolnak és arról megint cikket írnak...WTF...mintha valami uzsorás kölcsönért cserébe Gloster részvényekett adott volna amit megigért, hogy el fogják tudni adni 900 fölött x időn belül...nekem nagyon gyanús ez a túlhájpolás a jelenlegi semmi extra eredményekre...
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re