ezek sem egy guruk, ha az egészet kicsapják amik 1000-ig bent vannak, az azt, jelenti,b hogy száguldás lesz, jön hír, foghatják majd a fejüket, a sok balga
A cég szépen teljesít, a korrekt vezetőségével . Amit eddig beígértek, amiről beszéltek , azokat mind szépen sorjában teljesítették.....sőt jóval előbb is. Az esésnek nem fundamentális okai vannak, egyszerűen csak meg kell nézni a magyar tőzsdét. Nem kell aggódni. Ennyiért nem eladni, ennyiért venni kell !
Szia! Nem vagyok régi motoros, de azt tudom neked mondani, hogy szerintem az emelkedés volt túl gyors, és mivel sokan nem akarnak bukóba maradni, szépen eladogatnak, és csordogál az árfolyam. Jelenleg nincs hír semmi, dolgozik a cég, nem kell mindent jelenteniük. Csak amit a jogszabály előír. Most volt egy akvi nemrégen, nem lehet minden héten. A 4iG-vel összehasonlítani nem igazán lehet pusztán az árfolyamot mert teljesen más a részvény mennyiség, más a cégméret, stb. Ez egy feltörekvő cég, egy jó sztorival, emelkedő bevételekkel, akvikkal, jelenleg itt tartunk szerintem. Ezt már beárazta a piac. Egyenlőre 900on tartja magát. Néha kicsit felmegy. 1-2 évet adj neki szerintem még kiforrja magát. Egy kisbüfi véleménye
Nem látom benne új igazgatót ! Akit Szekeres úr említett ....." Olyan ismert arc akivel a Gloster tőzsdei story-ját tovább tudják vinni ". De ki lehet Ő ? Izgatottan várjunk Kedves Szekeres úr a nevet, bejelentést :😉😁-))))
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re