Huawei átlátszó tornyok … csoda felszerelések… jó lesz az… ezeknek nem néz utána..de őt csak a speka profit érdekli! Most ezt gyűjti! Tudja ez lesz a jövő…. Persze nem fogja azt mondani Gloster buy!
Az a baj, hogy szövegértésből komoly gondok vannak nálad. Egy rv árfolyama az tudod fel-le mozog és van a TA ami sokszor segít abban, hogy meghatározd, kb hogyan mozoghat. Az én saját forgatókönyvem szerint a 4ig akár 2000Ft fölé is emelkedhet 2026-ban. Nem idén, hanem 2026-ban. Ezt sikerült eddig megérteni? Én ebben már 2023 végén is hittem, akkor kezdtem el venni majd végig vettem 2024-ben is. Továbbra sem hiszem, hogy az 1300-as szint a teteje, de vannak lokális csúcsok, vannak korrekciós szakaszok, stb. Jelenleg figyelem, hogyan mozog a papír és mivel szerintem lokális csúcshoz ért, ezért a pakkom egy részét (mondom egy részét) el is adtam. De ahogy kibontakozik, merre az arra, akár vissza is veszem, mert továbbra is azt gondolom, hogy lehet a 4IG 2000Ft felett. Ezt így sikerült megérteni?
borzalmasan együgyű ember vagy :) az zavar, hogy belevettél a glosterbe, ami baszik megmozdulni és próbálod bebizonyítani, hogy a 4ig a közel 88% növekedésével egy óriási szar. értem én, csak hát ettől még a helyzet az, hogy itt lófasz sincs, ott meg volt egy nagy növekedés. a hírt meg nem olvasod el és nem nézel utána. a manipuláció 800Ft körüli adás-vételekkel történt azért, hogy a papírban legyen forgalom. ez egy 2023-as story nem 2025 :) egyetlen papírt sem vett felfelé a stroman cég, hanem magára adogatta 800Ft körül, hiszen ellenkező esetben a 300M-os napokon felfelé rohant volna az árfolyam. szóval na....
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re