Ezzel semmit nem érsz el! Menj le egy presszóba dobj be egy fröcsit! Tényleg jót tesz! Toka nem buta… relaxban van egész nap. Én is néha bontok egy whiskyt este, nézz be a bárszekrénybe tuti van valami lazító lőre!
nézd, de az az ember vagy, akinek ha szépen leírják, hogy mi a helyzet, akkor mondja a magáét mint egy vénasszony. leírtam 100x több különböző módon, hogy mi itt a helyzet. ehelyett de dezinformációról papolsz 2024 nyarától kvartyogom hogy mi van, nem egy hete. ha az kell, hogy repkedjen pár fszom, hogy meghalld amit írok, akkor fogd.
mi a fszomról beszélsz? mondom, vedd a fáradtságot és hívd fel őket ok? kérdezz rá, hogy mi volt nyáron. hány embert hívtak ők fel telefonon... kérdezz rá, ne mocskolódjál.
Átlagos IT szolgáltatónál mekkora az egy alkalmazottra jutó EBITDA? Mert a Gloster csak akkor érdemel meg átlagos árazást ha a hatékonysága is átlagos. . Az a benyomásom, hogy a Gloster akvizíció után már nem mutat fel jó számokat. Inkább tűnik olyan modellnek, hogy megvesznek jól futó cégeket, ezzel folyamatosan javítva a számaikat. Aztán a cégek már nem futnak jól, eladják és eladják őket olcsón, hogy újabb akvizíciókat csináljanak a számok javítására. Mivel a prezentációkban tudják mutatni a monoton növekvő rendelésállományt, meg tudják indokolni hogy miért kell egyre több részvényt kibocsátani. Az egységalapú (per részvény, per alkalmazott) metrikák nem igazolják a cég stratégiáját. . Az ff.next és a rendszerintegráció példája a tavalyi évből legalábbis erre enged következtetni.
Mivel anno aláírtam egy papírt ezért nem mondhatok részleteket, de többször leírtam, hogy azt FELTÉTELEZEM, volt/van kiszállónk. Ez nem hangulatkeltés. Ha így gondolod, akkor hívd fel a Gloster befektetési tanácsadóját telefonon és beszélgess vele.
Aki szerint pedig olcsó, az kérem, hogy legyen szíves és vegye, de ne felbeszéljen. Én nyiltan vállalom, hogy szeretnék pluszban megválni tőle, ehhez 1100 körüi árfolyamot szeretnék első körben látni. Úgyhogy abban vagyok érdekelt, hogy felfelé menjen. Viszont egy darabot sem fogok már venni.
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re