valami lépés mindíg van de az igazi hír még várat.szerintem ősz előtt nem lesz építkezés,pedig óriási lehetőség előtt áll a cég.magas olaj,újságok tele megújúló energia cikkel.lsd mai metro,talán egy gyárra kéne koncentrálni .
szóval gondolkodtam ezen az egészen!
és arra jöttem rá, h olyan tév hitben vagyunk ezzel az egész projekttel kapcsolatban, h az csak úgy porzik!
A mi részvénypiacunk a Bét kicsi ehez a storyhoz és erre rájöttek pont időben!
Nekik azért nem éri meg itt monyozni, mert kicsik vagyunk és hitetlenek hozzá.
A zsé Amcsiból jön és ott is marad, barátom.
Itt az egész projekt a jó barátságon kivűl, egy rohadt nagy stratégiai harc a vezetőség és talán a nagy befektető között!
a mi piacunk az árfolyam tekintetében nem döntő, ezért nem érdekes az itteni árfolyam, mert a nagy büfik kint vannak és kintről is fognak érkezni...
Amikor nem értettem régen, h mi a lóturóért nem tartják karban valahogy az árfolyamot, az kezd tiszta lenni.
Fogadjunk a Gem szerződés része, a kinti kereskedelem!
Szóval nekünk magyaroknak semmi közünk ehez az egész storyhoz, azon kivűl, h a vezetőség egy nagyon jó csapat!
Remélem megvilágosodik még rajtam kivűl valaki és tartalomban gazdag hozzá szólással ékesití a topikot!
A cél az árfolyam növelése, de ez nem itthon fog megtörténi!
A többi említett részvénnyel kapcsolatban meg már rég megváltozott a véleményem, ami már sokszor publikálva lett.
Ja és még annyit, hogy azt kivánom mindenkinek, hog ilyen jól ússzon meg egy 20%-os esést mint én...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...