A Társaság megváltoztatta a nevét, a részvényekkel jelenleg Hun Mining néven továbbra is kereskednek a BÉT-en.
További információkat itt találhatsz: link link
Üdv:
Törölt felhasználó2014. 08. 01. 19:51
Tisztelt DrLaco!
Köszönöm a tömör összefoglalóját a részvény múltjának.Nem tudna tanácsot adni arra nézve,hogy hogyan tudhatnám meg,mi is lett a vásárolt részvényeim sorsa?Van-e még egyáltalán jegyzett áruk,vagy teljesen elvesztettem az akkor befektetett összegem?
A bankomon keresztül-amely a részvények vásárlását bonyolította-van valamilyen informálódási lehetőségem?
Előre is köszönöm esetleges segítségét!_
Üdvözlettel:Boccsi
Ez a papír is csak egy a (magyar "dübörgő" gazdaságot igen jól illusztráló) tolvaj, szemét, hazug, szemét emberek által létrehozott, SEMMI értéket nem teremtő "cégek" közül. Manapság éppen Hunmining néven fut, időnként bedobott "nagy volumenű" hírekkel, tervekkel: ismeretlen, "titokzatos", tőkeerős beruházókkal, akikről érdekes módon egy idő után nem esik szó. De sebaj, újabbak jelennek meg helyettük :-), aztán újabbak, stb, stb. És ez megy már sok-sok éve...
Tisztelt Fórumozók!
Nem vagyok tisztában vele,hogy ezen fórum valóban az egykori Genesis részvényeket vásárolt emberek oldala-e.
Jó magam még 2008-ban vásároltam ezen a néven részvényt az OTP bankon keresztül,mint magánszemély.Mivel teljesen járatlan voltam,és vagyok is ebben a pénzügyi és tőzsdei világban,kérném azok segítségét,akik röviden és átlag ember számára is érthető módon,röviden összefoglalnák ennek a részvénynek az alakulását az elmúlt hat évben.
Annó X százezer forintért vásároltam a részvényt,és a bankom által küldött értesítésekből addig követtem az eseményeket,amíg azt nem láttam,hogy pár száz forintot ér az össz befektetett vagyonom.Azóta nem követtem,és semmit nem tudok róla.
Ha valaki megtenné,örömmel venném a tájékoztatást.Előre is köszönet.
Ez egy 2011-es megállapodás, amely szerint a Servertech Inc. vállalta, hogy a Társaságnak az ügyvédi irodával szemben fennálló ügyvédi honorárium fedezeteként 100.000 db részvényt helyez óvadékba. Akkor persze az árfolyam sokszorosa volt a mostaninak. Így már érthető az a pár 100e. db. részvény eladása, ami az utóbbi hetekben történt........
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...