"áUnom BB hülyeségeit!! - 2006.09.27. 08:13
Adott pillanatban 2 papirrra irom hogy vége van: Pflax és Novo.
DE hajtogasd csak a hülyeségeidet kispapagáj.
A NOVO ÁRA 477 FT!!!
SENKI NEM AD TÖBBET ÉRTE.
50 meg 100 darabokat adogathattok egymásnak itt amig valaki le nem önti 400 körülig....
VÉGE VAN!
Én elhiszem hogy bevásároltál 1000 felett, zsákoltál 1200-on, de ilyen a tőzsde!
BEBUKTAK!
ENNYI!
Az meg már vicc hogy a management is rá akarja önteni ezen az irreális áron a papirt a kisbüfikre, miközben tudja hogy ugyis 477 a vége.
Mellesleg ha én a tulaj lennék akkor kipakolnám az ilyen managementet aki ellenem lázit.
Én emlékszem hogy pl. legutóbb a domust is hogy vette a sok balek kivezetési ár felett aztán jól meg is szivták....
de mindegy ti tudjátok hogy bukni akartok-e, bár már igy is ugy is buktok, szóval én tulképpen megértem a keserves kapálózást.
A PAPIRNAK VÉGE!MENEKÜLJETEK!
Aki ügyes az még 800 körül eladhatja.
gazdagodó "
AZOTA VOLT MÁR A NEVE GAZDY XENU BODRY MOST SZEVABACSI
A PAPÍR 2800FT IG EMELKEDET EZ A SZERENCSÉTLEN MEG KIHAGYTA ÉS MOST ELKESEREDET HARAGSZIK AZ EGÉSZ VILÁGRA
VIGYÁZNI VELE MINDENKINEK CSAK ROSSZAT AKAR!
A NOVO ÁRA 477 FT!!!
50 meg 100 darabokat adogathattok egymásnak itt amig valaki le nem önti 400 körülig....
VÉGE VAN!
Én elhiszem hogy bevásároltál 1000 felett, zsákoltál 1200-on, de ilyen a tőzsde!
BEBUKTAK!
ENNYI!
Az meg már vicc hogy a management is rá akarja önteni ezen az irreális áron a papirt a kisbüfikre, miközben tudja hogy ugyis 477 a vége.
Mellesleg ha én a tulaj lennék akkor kipakolnám az ilyen managementet aki ellenem lázit.
Én emlékszem hogy pl. legutóbb a domust is hogy vette a sok balek kivezetési ár felett aztán jól meg is szivták....
de mindegy ti tudjátok hogy bukni akartok-e, bár már igy is ugy is buktok, szóval én tulképpen megértem a keserves kapálózást.
gazdagodó "
AZOTA VOLT MÁR A NEVE GAZDY XENU BODRY MOST SZEVABACSI
A PAPÍR 2800FT IG EMELKEDET EZ A SZERENCSÉTLEN MEG KIHAGYTA ÉS MOST ELKESEREDET HARAGSZIK AZ EGÉSZ VILÁGRA
VIGYÁZNI VELE MINDENKINEK CSAK ROSSZAT AKAR!
A NOVO ÁRA 477 FT!!!
VÉGE VAN!
BEBUKTAK!
ENNYI!
gazdagodó "
Törölt felhasználó2008. 04. 23. 09:11
na srácok, magyar kisbüfik.
szerintetek minden okés, a büfi megvan, a projekt tökéletesen megy.
AKKOR FÉLRE A DUMÁVAL, TÉPJÉTEK KI LEGALÁBB 2000-IG!
de szerintem toljátok bele a kocsitokat, házatokat!
Akkor elhiszem hogy komolyan gondoljátok a sok marhaságot amit itt összehordatok!
vagy hogy mégsem annyira jó a papír?Nyuszik vagytok, csak a szátok jár?
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...