szerintem tényleg nagyon kemény a biznisz a nagyobb büfik körében és ez nagyon jó alapja lehet egy jegyzésnek.
úgy érzem kezd őssze jönni a következő jegyzésre az a befektetői kör aki érdekelt a jegyzésben!
gondolom azt érted, h ez a kapavágás ez egy mérfölkő.
A CNN interjut szerinted annak idején ki hozta őssze milyen érdekeltségi csoport?
A vezetőség egy eszköz jelen helyzetben, amit én nagyon sokra értékelek!
Ehez külön gratulálok, mert innen próbálják meghodítani a világot az elképzelésükkel!
Vagyis nem az a Geni célja, hogy baromi jól szerepeljen bármilyen tőzsdén. A tőzsde csak ahhoz kellett(???), hogy esetleg megkönnyítse a tőkebevonást. Ez eddig nem jött be.
Nem a BÉT piacának nagyságán fog múlni, hogy a Geni hogy állja meg a helyét, mint napelemgyártó.
Bár Rényi azt mondja, hogy reméli, ezzel az OTCQX-el könyebb lesz új tőkét bevonni (s hozzátette, hogy "jelentős higulás nálkül"), de aki nagyon akart, az eddig is beszállhatott volna a Geni-be.
Szerintem valójában csak marketing jelentősége van az egésznek. Hivatkozik ugyan az Adidas-ra, meg a BHSF-re.... hogy azok is ott vannak. De nyilván nem ettől lettek nagyok.
annál nagyobb égést nem tudok elképzelni, h ki jön a hír hogy ujabb bank csoport érdeklődik a Genesis iránt, te meg azzal kezded a napot, h
NINCS BEFEKTETŐ!
R.G. béna
A Merriman Curhan Ford & Co. befektetési bank elsődlegesen a gyors növekedési potenciálú cégekre és a növekedés orientált intézményi befektetőkre koncentrál. Elemző tevékenységet folytat és bróker, valamint kereskedési szolgáltatásokat nyújt elsődlegesen intézményi befektetők számára, valamint befektetési banki hátteret biztosít vállalati partnerek részére. Célkitűzése, hogy a gyors növekedési potenciállal rendelkező vállalati szektor vezető elemzője, tanácsadója, finanszírozója és befektetője legyen.
Mi ez ha nem befektető?
Mi meg észre se vesszük, illetve ti mert én tegnap bevásároltam!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...