A Társaság megváltoztatta a nevét, a részvényekkel jelenleg Hun Mining néven továbbra is kereskednek a BÉT-en.
További információkat itt találhatsz: link link
Üdv:
Törölt felhasználó2014. 08. 01. 19:51
Tisztelt DrLaco!
Köszönöm a tömör összefoglalóját a részvény múltjának.Nem tudna tanácsot adni arra nézve,hogy hogyan tudhatnám meg,mi is lett a vásárolt részvényeim sorsa?Van-e még egyáltalán jegyzett áruk,vagy teljesen elvesztettem az akkor befektetett összegem?
A bankomon keresztül-amely a részvények vásárlását bonyolította-van valamilyen informálódási lehetőségem?
Előre is köszönöm esetleges segítségét!_
Üdvözlettel:Boccsi
Ez a papír is csak egy a (magyar "dübörgő" gazdaságot igen jól illusztráló) tolvaj, szemét, hazug, szemét emberek által létrehozott, SEMMI értéket nem teremtő "cégek" közül. Manapság éppen Hunmining néven fut, időnként bedobott "nagy volumenű" hírekkel, tervekkel: ismeretlen, "titokzatos", tőkeerős beruházókkal, akikről érdekes módon egy idő után nem esik szó. De sebaj, újabbak jelennek meg helyettük :-), aztán újabbak, stb, stb. És ez megy már sok-sok éve...
Tisztelt Fórumozók!
Nem vagyok tisztában vele,hogy ezen fórum valóban az egykori Genesis részvényeket vásárolt emberek oldala-e.
Jó magam még 2008-ban vásároltam ezen a néven részvényt az OTP bankon keresztül,mint magánszemély.Mivel teljesen járatlan voltam,és vagyok is ebben a pénzügyi és tőzsdei világban,kérném azok segítségét,akik röviden és átlag ember számára is érthető módon,röviden összefoglalnák ennek a részvénynek az alakulását az elmúlt hat évben.
Annó X százezer forintért vásároltam a részvényt,és a bankom által küldött értesítésekből addig követtem az eseményeket,amíg azt nem láttam,hogy pár száz forintot ér az össz befektetett vagyonom.Azóta nem követtem,és semmit nem tudok róla.
Ha valaki megtenné,örömmel venném a tájékoztatást.Előre is köszönet.
Ez egy 2011-es megállapodás, amely szerint a Servertech Inc. vállalta, hogy a Társaságnak az ügyvédi irodával szemben fennálló ügyvédi honorárium fedezeteként 100.000 db részvényt helyez óvadékba. Akkor persze az árfolyam sokszorosa volt a mostaninak. Így már érthető az a pár 100e. db. részvény eladása, ami az utóbbi hetekben történt........
egy kis lista a beharangozott eddigi kamubefektetőkről
Gem, arab ill izraeli befektetők,a lelépett német befektető, Geraets, Cogenco, a holland kiürült mobil telosw-es, stb
33. A végrehajtás adatai
33/1.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2011. szeptember 15.
A végrehajtás ügyszáma: 4746337129
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága Hátralékkezelési Osztály 1.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2012. június 27.
33/2.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2012. október 7.
A végrehajtás ügyszáma: 52020/Ü/70651/2012/4
A végrehajtást elrendelő megnevezése: Királyné dr Nagy Judit Zsuzsanna közjegyző
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2012. október 7.
Az imént egy kedves emailt kaptam, kérdésekkel: Íme a válaszom:
Varga azt írja, hogy egy befektető szépen kivárta, amíg dr. Rényi távozik és feljelentik őtet,, valamint Grenadines (nem Grenadiers!!!!!) kormányzója tudomást szerez arról, hogy Janssen és Jacobs váltókat írt alá és miután mindez megtörtént, a 20 forintos jelenlegi árfolyam dacára 25*-ös árfolyamon hajlandó tőkét emelni, hogy ezzel a 70 millió készpénzzel három év alatt 228 millió eurós fejlesztést finanszírozzon.
Erre vonatkozóan ez a befektető egy Letter of Interest című iratot írt alá, mögöttesen egy Los Angeles-i cégcsoportot képviselve.
Az ilyen dumákra mondták annak idején mifelénk Kőbányán: a k...... anyádat Varga, már megin' kamuzol...?
Egy LoI semmiféle jogi elkötelezettséget nem jelent. Ami jelenthet valamit, az egy Memorandum of Understanding, inkább egy Agreement.
Felmerülnek az alábbi kérdések:
(1) Miért nem mondjuk meg ki ez a befektető? Miért titok ki ez a befektető?
(2) 70 millió euró egyben jön, vagy részletekben?
(3) Ha ilyen jól álltak a tárgyalások, miért hagyjuk felszámolni zászlóshajónkat a Rudagipszmix Kft-ot?
(4) Hogyan finanszírozunk 70 millió euróval 228 milliós fejlesztést?
(4.a.) Miképpen szedünk össze még 158 milliót? Újabb kibocsátásokkal, vagy ennyi lesz a három év alatt a nyereség?
(5) Nem elég a Baritmix, meg a többi holt kibányászhatatlan, eladhatatlan szar, még a recski cucc is kéne?
(6) 500 forint, az 1,66 euró, 70 millió euróért kibocsátunk még 40-45 millió darab részvényt?
Válasz mindezen kérdésekre: Varga, Varga.... igen kevés az anyagi potenciál a 14 évesnél fiatalabb ifjú hölgyek és 86 feletti aggastyánok körében... ezeken kívül más ezt a f....ot, amit közzétettél, senki sem veszi be.
Pista, arra próbálj befektetőt keresni, hogy azt finanszírozza valaki, hogy egyáltalán érdemes legyen felmérni, mit is ér az a "bányász-apport". Ahhoz nem kell 70 millió euró, hihetőbb lesz a mese...
A cégközlönybe 1-2 hét a frissítés.
De a Bét-en fent van, pont a "jó" hír alatt, csak mindenki rózsaszín ködben úszkál, és így nem akarják észrevenni: link
Múlt héten még 17 Ft-ért is ment a kitárazás :-)! És azok a tételek nem kisbüfitől voltak.
Azért a "felszámolás" az nem "végelszámolás", remélem érzitek a különbséget!
Halál cég ez.
"A HUN MINING Nyrt. Igazgatótanácsa értesíti a Tisztelt részvényeseket, hogy a Társaság által 100%-os arányban birtokolt Rudagipsz-Mix Zrt. a 2013.04.24.-i keltezésű, 2013.06.05.-én átvett, Fővárosi Ítélőtábla végzése alapján, felszámolásra kerül."
"Az új részvények bevezetésével egy időben kerül sor a 2 éve húzódó un. dél-afrikai bányász befektetők apporttal történt tőke emelés részvényeinek a tőzsdei bevezetésére is, teljesítve a PSZAF által a bevezetéshez szükséges feltételeket:
- likviditás helyreállítása,
- felszámolási veszélyhelyzetek megszüntetése,
- PSZAF büntetések kifizetése,
- közgyűlés által elfogadott mérleg és eredmény kimutatás IFSR
szerinti auditációját 2011-2012 évekre.
A"
Nem tudom van e itt a fórumon akinek még van tartott részvénye, szerintem minden naívság nélkül minden "pozitív" hír adahat egy "szalmaszálat" nekik...
Rudagipsz-Mix Ásványkincs-feldolgozó és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1148
Budapest, Kerepesi út 78/f. 1. lház. 1. em. 6.; [14546031-2-42])*
33.
A végrehajtás adatai
33/24.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2013. április 8.
A végrehajtás ügyszáma: 0501-2.Vh.878/2013
A végrehajtást elrendelő bíróság jelzőszáma: 501
A végrehajtást elrendelő bíróság megnevezése: Miskolci Járásbíróság
Megjegyzés:Vh.kérő: Szabó Tamás
A változás időpontja:2013/04/08
Bejegyzés kelte:2013/04/23
aki eddig Rényível még nem égették meg magukat , kapnak egy "esélyt " , hogy titokzatos amerikai hátterű európai kp? befektető nyilatkozatára LOI ( levél egy szándékbefektetésre ) minden vagyonukat feltehessék a rulettkerékre , ami tele van nullával ))
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...