Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
2 hónapja folyamatosan veszi egy kis csoport, aktualis baratunk és társai. namost ők 2100-2150 fölött is tankoltak dögivel. Ezért én még jóval föntebb várom!
Valakik vagy tudnak valamit, mint a múltkori emelkedés előtt, vagy egyszerűen most jött el az ideje mert már túl adott volt.
Mivel 1 hete 1969 volt, ennek ellenére a héten 1855-ön is volt kötés, én nem örömködök , jövőhéten lehet megint 1850-60 lesz.
Ne legyen igazam.
Gondolhatod, hogy nem véletlen gyűjtögettem az utóbbi két hétben.:) Szóval valami olyasmi lesz egyszer.
1900 körül alattról van mind.:) De ettől függetlenül tényleg nem értem mi mozdíttta meg, pont most.
Pedig készül valami....hát ki emlékszik arra mikor volt már 13 milliós forg napon belül?Nagyon rég.Ha más nem spekizés,de hölgyeim,s uraim,nekünk számít mitől megy?,Örüljünk neki ennyi.Kinek kiszállásra,kinek beszállásra.A lényeg hogy megyeget,és nem le.Na mentem céges buliba.Jó szerencsét mindenkinek!
Azt be kell latni, hogy ez egy kis szutyok papir. Nem lehet azt varni, hogy magatol semmire megiramodjon es menjen fel 20%-ot. Itt ahhoz hir kell. Azt mar mas kerdes, hogy vannak, akik elobb tudjak meg a hireket mint masok. Erre gondoltam, hogy talan-talan... De majd meglatjuk. :)
Sajnos a mai nap is olyan mint tegnap, nem tud emelkedni csak rövid pillanatokra , hamar megjönnek az eladók és visszanyomják.
Szerintem nem készülődik semmi , egyszerűen ezen az árszinten van vevő és eladó.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace