Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Én adtam el az adó miatt meg már kezdett idegesíteni. de lehet vissza fogom venni majd még eldöntöm. Kb. most elvesztettem azt, amit a múltkori spekin nyertem freesofttal. Az a baj, hogy nem látom, hogy mitől indulhatna be a közeljövőben.
Ma plusszos a bux, free mint mindig most is minuszos, el sem hiszem hogy múlt csütörtökön és pénteken emelkedett az ára, gondolom az akkori vásárlók most bosszankodnak. Még jó hogy csak 50 db-okkal nyomják le az árat, mert ha megunják a várakozást a 2000 felett vásárlók akkor lesz itt öntés.
Lassan kezd mar hianyozni Illes! O tudta ,hogy milyen a jo speka rally (1600-2700-1650-2300). Amig o is kepben volt addig legalabb lehetett vele keresni. :)
Trefat felre teve en meg mindig azt mondom, hogy lesz meg jo kiszallo azoknak is akik 2200-2300-rol vannak benne. Bar most ugy tunik, nem ebbol a papirbol fogunk meggazdagodni (,de akar meg az is lehet).
Most en mondom, amit ti szoktatok (mert kicsit negativnak erzem a hangulatot): Kitartas! Kitartas!
(Bar nekem nincsen sok Free-m, de szerintem is erdemes ovatosan veszegetni, en legalabb is 2050-tol veszegetem aprankent, mikor a penztarcam engedi)
Karacsonykor meg majd rakok reszvenyt a fa ala. Hidjetek el valogatot selejtek is lesznek ott (A Free-re meg buszke is leszek, mert azzal mar kerestem is kicsit).
Nekem 2300-ról van 300 db. Kár volt érte, ennek is a végét kaptam el, mint az orco féle emelkedésnek. Az meg még rosszabb! :o)
Még jó, hogy más papírban meg cashben azért több van és ezekkel a pár 100 ft-s esések után már nem is bosszantom magam, ha időben nem tettem be stoppot, most már hadd üljenek, max majd egy szép nap feljön értem is egy rallyval egyik-másik. Tanulópénz-butaság! Stop kötelező, még ha folyamatosan a gép előtt ül is az ember. Ha elkezd zuhanni, úgy sem tud rámozdulni az ember, aztán meg csak reménykedik, hogy visszamegy ez, miközben tovább csorog, vagy zuhan.
Én higítani már nem tudok, de nem is akarok. Ugyanaz a beker áram, mint Neked. Várom a viszonylagos jó kiszállót. Ma gondoltam rá először, hogy kidobnám akár 100-150 minusszal is. Nem fizetek annyi adót legfeljebb. De várok, most már nem adom.
grat, ugyes.
nekem 2100rol van es 2300 korul sose mertem eladni. most meg pislogok hogy beragadtam:-) stop a multkori 1650-es mutyi miatt felejtos, szoval nem egyszeru ezzel a papirral az biztos. imadsag, az segit meg a kis reszesedes a portfolioban.
Én is gondolkodom rajta hogy beállok vételre 1000 db-al 1650-re , legalább a 2245-öt higítom ha összejön. Ha meg nem akkor eladom a meglévő pakkom , igaz nem kenyérre kell de úgy látom felesleges várnom tovább, ebből nem lesz emelkedés. Ha véletlenül emelkedik akkor 2000 felett úgyis visszanyomják , érdemesebb eladni és olcsón OTP-t venni, az előbb lesz 7000 mint ez 2500.
Végülis ha el akarják dobálni, csak dobják.
Komoly emelkedés úgyis csak hírre lesz itt...
Akkor viszont megint benne van az 1000 Ft emelkedés
simán szvsz. Ehhez képest 100 Ft ide vagy oda már nem számit. Ezért mondom, hogy itt már lehet csipegetni. Én kétszer is vettem idén 1800 felett és mind a kétszer 2200-2300 körül kiment. Most megint veszegetem...
Többször írtam, lefele mindig követi a buxot, felfele nem. Ma is ez történik, Dubai miatt leesett 1930 alá, mikor felállt a bux és emelkedett, ez lennt maradt, most megint esik a bux a rossz hírek miatt, ez is esik tovább.
karácsonyra a bux 200-300 ponttal magasabb lesz, ez meg esik tovább.
Reális szerintem a napok óta hangoztatott 1800, hisz nincs vevő, az eladók meg pánikolnak az 50 db részvényükkel.
Na de mekkora forgalommal adogatják?
Ez lófing.
Egy-két száz darabokkal játszigatnak, és lassan csordogál emiatt...
De valahogy 1900 körül belassult...
Itt már szerintem lehet csipegetni óvatosan.
Ha megöntik, akkor érdemes aláállni szvsz.
Venni valóban nem akarják de adni mindig adja valaki akár az épp aktuális ár alatt is jóval.
Lásd tegnap , 1969 az előző záró és mégis 1920-on adták pedig a piac egyébként plusszos volt.
Szerintem karácsonykor is 1900 körül leszünk.
Se adni se venni nem akarják.
De...
Van benne emelkedési potenciál.
Szerintem ezen a szinten kevés kockázattal lehet gyűjtögetni..
Nincs kizárva egy komolyabb leszúrás, bár nem hiszem hogy megint 1600 körülre menne...
Ha lesz hír, bejelentés, lesz mozgás.
Valamilyen összeg csak felhasználásra kerül a pályázatból, valamikor...
Azt majd értékelni fogja a piac.
Karácsonyra 1800, február 1650, 2010 december 2800 ha teljesül valami a keretszerződésekből, ha nem akkor és erre sokkal nagyobb az esély akkor 2010 decemberben is 1650.
Van részvényem 1000 db 2245-ös átlagárral úgy hogy szívom a fogam rendesen.
Nem engedték emelkedni a legutóbbi keretszerződések közzététele után, tudatosan nyomták vissza nehogy megint 70 %-ot emelkedjen 3 nap alatt, Ezt látva sokan eladtak, erre jött a rossz gyors jelentés, úgy hogy csoda hogy egyáltalán 1900 fölött van.
Csütörtökön mikor voltak a több ezer darabos átkötések azt gondolták egyesek hogy innentől fel megyünk, belevettek, tegnap rájöttek hogy tévedés volt belevenni, most eladnak.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace