Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
amennyiben cégnél lesz karácsonyi osztogatás/fosztogatás, akkor ismét veszek egy kis freet, szoval amit a fórum elad, azt a fórum meg is veszi :D
mindezek ellenére kicsit emelkedhetne, hogy mindenki megnyugodjon, a sok adóoptimalizáló ugyis eladja.
A hetekkel ezelőtti összeírás alapján a fórumosoknál kb. 25000 db részvény volt, azért remélem nem mindenki dobta, de minél lejjebb megy az ár annál többen dobják.
A tegnapi nap úgy láttam 1900 alatt már van vevő , talán már nem megy sokkal lejjebb.
Ha már szinte minden fórumos dobta,akkor ki veszi?Szerintem 1 kisebb megrendelés és az indíthatja a rallyt.Talán már nincs papír ami ennyire lent maradt mint a Free.Én tartom.
Üdv Mindenkinek!
Tegnap én is dobtam egy részét, szintén az adó miatt. A mai napon még gondolkodom. Összességében azt kell mondjam, meguntam. Ha nem lenne itt az év vége, nem így döntenék. Legalább az adónál nyerek. Ha látok benne fantáziát visszaveszem. Nem beszélve arról, hogy csinálom amit eddig is (DT) csak több pénzzel.
A papír jövőjét jelenleg nem kívánom elemezni, volt itt minden, lebeszélés, felbeszélés és az ezekhez tartozó nickek. Már azt sem mondom róla, hogy speki papír, jelenleg arra sem jó.
Álmodozni mindig lehet. :) Nekem elérte a fájdalomküszöbömet az értéke és dobtam ma. ( az adó miatt is ) Lehet megbánom, de én idén nem látom hogy ez miért is emelkedne.
A közgyűlés után megírtam hogy milyen rossz lesz a részvény , kaptam a szidalmakat.
Kár hogy igazam lett.
Bánom hogy nem adtam el annak ellenére hogy mit jósoltam. Innen már kár álmodozni a 3000-4000-es árfolyamról, örülök ha beker áron eladom.
Gondolkodtam rajta erősen hogy eladom, de várok a csodára. nekem is ez volt életem legrosszabb részvény vásárlása, én csak azon csodálkozom micsoda vételek voltak a rossz gyj. után, nem engedték leesni , most meg hol tart rossz hír nélkül, igaz jó sincs.
Úgy néz ki minél alacsonyabb az ár annál nagyobb a forgalom , most már sokan szabadulni akarnak ettől a szartól.
Most értem haza, és látom, hogy teljesültek az egy hete berakott 1875-ös és 1872-es vételeim.
Na most akkor örüljek, vagy ne?
Tudom, egy év múlva megmondjátok :)
nekem is az OTP jutott eszembe :) mikor visszarakták startvonal közelébe, idegesít engem is hogy miért 2100 körüli a bekerem, és nem 1800, de ez van, egy év mulva vagy úgy állunk mint most az OTP, vagy ebből lesz nyugdíjam :D
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace