Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Hát igen, a 2100 egy meghatározó ár most, határozottan innen nem megy feljebb. Lehet hogy a végén megint felkötik pár darabbal 2140-re de a tényleges forgalom 2100-on zajlik.
Szerintem pedig jelentést megelőzően felkapja az alvó papír a fejét!
És jelentést követően intenzív vételi ajánlások lesznek.
Bár a jelentés mindig hordoz magával reményeket és kételyeket egyaránt, de ezen papír esetében már előre volt vetítve, hogy még mindig veszteséges lesz, ennek ellenére megfigyelhető egy stabil felfele trend jelentésről jelentésre.
Én ennek tükrében mindenképpen felfele várom a nem csak a jelentést követően, hanem egészen addig is!
nekem elég egy kék bikát megülni :)
az pedig a lusta magenta telefon
egy blue-nál többet nem szeretek a portfoliómban tartani, mindig csak a kapkodás van vele
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace