Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Még annyit,hogy ha belegondolunk szinte minden pályázat ami ki van írva az EU. is támogatja.Tehát a lényeg,hogy ha az EU-nál ezek a projektek nyernek szvsz. akkor még Orbánék is lehívnák a szerződés tartalmát.Uniós pézcsapot mindenki nyitva tartja.Ha jön elkölti.(Ez csak az én gondolatmenetem.)
Én akár már az idén el tudom képzelni,hogy 1 kisebb projektre érkezik megrendelés.
Természetesen minden megtörténhet.Szerintem még választás előtt 1-2 tételt meg is rendelnek.
Önkormányzatok,állami cégek nagyon el vannak maradva fejlesztésekben.Már régóta kimutatták,hogy ha ezek megtörténnének rengeteg lóvét spórolnának és gyorsabb lenne az ügyintézés.Ezzel mindenki nyerne.Főleg a Free.Ez még csak a kezdet itt hosszabb távon több nagy projekt is képben van.
Ha a cég lépéselőnybe kerül szvsz. akár majd a szomszédos országokban is labdába rúghat 1-2 nagyobb projektnél.
Vezérek,tulajok ezért tették le a gyors növekedésre a hangsúlyt.Ők nem 1-2 hónapba,hanem 2-3 évben gondolkodnak.Amíg mi itt 3000-4000 fantáziálunk ŐK már előbbre tekintenek.Aki azt mondja,hogy ez ökörség,majd nézzétek meg,hogy eladják-e a pakkokat ha odaér a papír.
Illést kitették ez tuti,hogy miért ők tudják.Szerintem ez nem is publikus.(sikkasztásra tippelnék)
Szárnyalásról meg annyit ha itt 3-5% a + az még csak emelkedés és 10% felett jön a szárnyalás amire a Free napokig is képes.
napi min. érték: 1,915
napi max. érték: 1,980
nyitó érték: 1,932
napi átlag: 1,942
előző záró: 1,984
kötések száma: 41
forgalom (db): 5,190
forgalom (Ft): 10,081,090
Átléptük a 10 millát. Ha az emlegetett karbantartó 1,6k illetve 1k-val tud beállni akkor szvsz ez az alja és innen felfelé mutat az út. Már csak az irányból gondolom h elég magasra állt vétellel.
Real 1980
ez mind ok amit írsz, de az állami megrendelésnek nem szabhat e gátat a jövő évi választás??? lehet, hogy itt nem egy-két möszöpö katona lett megkenve, az pedig ugye orbánnak meg nem csiklandozza megfelelően a markát... szvsz még minden képlékeny, és ki tudja, hogy a Humansoft vezér miért is lett kitéve valólyában, ezt is érdemes megfontolni.
Egy biztos, minden száguld, ma még a sini is ez meg itt tötymörög.
A tőzsdén semmi sem bíztos,de itt a papírok tényleg olcsók.Ekkora közkéznél ha az állam pár milliárdot megrendel,akkor a papír 3000 felett lesz és nem kicsivel.A pályázatok kiírása is nagy lóvé volt és fognak rendelni ez tuti. A cég jó és szép jövő előtt áll.Ma 2000 alatt holnap már lehet,hogy csak felette lehet majd venni.
napi min. érték: 1,915
napi max. érték: 1,980
nyitó érték: 1,932
napi átlag: 1,941
előző záró: 1,984
kötések száma: 38
forgalom (db): 5,040
forgalom (Ft): 9,784,090
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace