Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Az a baj nem mindegy honnan indul a rally, lecsorgás után mondjuk 1900 ról, vagy lassú emelkedés után 2200 ról, 15 % különbség azért sok, és úgy nézki alulról fog indulni mert még mindig van eladó.
szia:-))
aggodalomra nincs ok, de vermes remenyeim sincsenek foleg a mai napot nezve. Hacsak a spekik el nem kezdik tepni, vagy onteni akkor ebbol ma stagnalas-csorgas lesz.
meg volt egy kis penzem, reggel be is alltam jo melyre vetelre, hatha beontik es ott akarnak "atkotni".
Ennyire alacsony forgalom. Könyvet lát valaki?
Elég nehéz elhinni hogy miután nyitás előtt még 2100 feletti eladási ajánlatok voltak most meg még 2040-es sem kell senkinek.
Tegnap megjelent hírre reagálva:
A HUMANSOFT a díjat a 2009 év első féléve miatt kapta, ugyanakkor a féléves jelentésben az állt hogy a HUMANSOFT húzta le a cég eredményét. Akkor hogy is van ez?
Ez a mostani állapot szerint így volt és így lesz! Ne idegeskedj ezen. Tegnap én is szóvá tettem, de, mint leírtam olyan jól esett.
Off:
Vágj földhöz egy műanyag poharat, ha van aki összetakarítja, akkor lehet üvegből is:-)
Lehet hogy elfogytak az eladók nagyjából, de mindig van aki megijed és dobja a pakkját jó alacsony áron, és ha nincs vevő akkor 25-50 darabbal is lenyomhatják az árat a béka feneke alá, lásd nyitás 2040 Ft 25 db.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace