Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Szerintem maradjunk csak nyugiban, a mai nap hangulatában benne van az esés (nem nagy), de mindenképpen forgalom nélkül. szerintem ma felesleges is nézni , nem ma dől el a sorsa.. :)
Nagyon remélem,hogy az amcsik nem hatnak ide,elvégre szinte mindenki duplázott csak ez nem,s ilyen jó hírek kis papírtól nem igazán jöttek.Elég sz.r időpont ez a kgy-nek.
Remélem a fórumon kitart majd a hangulat! Én a magam részéről indulok egy kis céges lazításra, remélem nem az utolsó lesz, mert a mi számaink... Na mindegy, ma reset parti lesz, az biztos!
Bízom benne, hogy még idén rakott palacsintázom én is :-)
"Elérkeztünk végre a dobogósokhoz, akik a felmutatott árfolyam emelkedések alapján nem véletlenül érdemelték ki helyezésüket. A dobogó harmadik helyére a Dollar Thrifty Automotive Group New York, került a maga 2156%-ával. Az ezüst érmet a Vanda Pharmaceuticals kapta 2228%-al szintén a Nasdaq-ról. Az első helyet pedig a Diedrich Coffee Inc kapja a győztes 6581%-al"
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace