Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nem két céget vettem én,hanm 2 zsemlét reggelire.
Csak beszéltem 1-2 Humansoftos ismerőssel, akik azt mesélték, hogy nem akarnak sem ők, sem a tulaj (free) csődbevinni őket. Munkájuk van, a duplikációkat megszüntették (ami a cégek megvásárlásakor keletkeztek...) Tehát a cég tervez, és végez, nem kivégez...
Számomra az a legbíztatóbb a céggel kapcsolatban, hogy nem kürtölik széjjel, hogy mi várható (nem jelent meg 1000 helyen, hogy tendert nyertek, nemkomentálták...). Valahogy magabiztosságot tükröz, nem úgy mint a phyl, humet... . És valóban jelenleg nincs túlértékelt állapotban. nincs messze a minimum szintjétől. Persze lehet, hogy közgyülésen csődöt jelent, de jelenleg nem látok rá reális okot egy cseppet sem. (nem véletlen vettem meg sem aHumansoftot, sem a Banksoftot... 8akiknek jelenleg is ttöbb futó projektjük van). (de ezek már lerágott csontok))) A lényeg abban van, hogy a cég csendben van! :)
És várjuk , hogy megszólaljon... :)
5 nap a kitőrésig!
Azt is számba kell venni ugyanakkor, hogy a jelenlegi hírek szerint a tulajdonosok kétségkívül hatékonyan vezetik a társaságot, a közelgő közgyűlésen komoly bejelentések születhetnek.
Pozitív konstellációk esetén az árfolyam pillanatok alatt elszállhat, célárat nem is érdemes meghatározni.
sziasztok.
van kb 200 darab. legtobbje 2000-rol, meg 36db 2190-rol. mas reszvenyeim is vannak es a toke egy reszet ki kellett vennem jovo keddig, ugyhogy tobbet most nem tudok venni. Sajna !!!
a stochastic szerint 3, vagy 4 szuk napunk lesz. azaz szerdaig be lehet vasarolni, remelem.
addig talan ki tudom szorni jo aron a beragadt bookomat, meg a pannergyt.
ha pedig kozben megindul, akkor egyutt orulunk.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace