Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Az OTP szerintem most csak dt-re jó. Napon túl nagyon kockázatos. Bár szerintem (tudom, hogy mindenki mást vár), még lehet benne egy kevés felfelé.
Freesoft viszont sokkal lejjebb már nem megy szerintem. És ez a lényeg. :)
Szerintem még visszateszik.
Akinek van bent közeli stopja likvidálja, mert lenyúlják. :)
Nekem már nincs.
Ebben a papírban már dupla vagy semmit játszom. :)
Korrekció akkor lesz, amikor már mindenki happy és egyértelműen longra számítanak a befektetők. Mivel a legtöbb elemző hetek (hónapok) óta farkast kiált lassan kezdik ezt a nézetet figyelmen kívül hagyni...
Mindenesetre a makro mutatók egyelőre nem teszik lehetővé a komolyabb korrekciót és ha néha be is üt 1-2 rosszabb adat, az usákok azt is megveszik. Mi meg megyünk utánuk...
Szerintem meg ez a papír ott van ahova a nagytulajok tenni akarják.
Ennél sokkal lejjebb már veszélyes lenne.
Nem is hagyták lenn 1650-en Illés eladása után sem. :)
Azért legyen óvatos mindenki ,a korrekciót nagyon emlegetik és ha lesz ill. nagyot szól akkor ezt a pappert is lejjebb fogja sodorni.
De lehet nem is lesz.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace