Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
"A Társaság 2009. október 9-i Közgyűlésének írásban rendelkezésre álló előterjesztési anyagai
legkésőbb 2009. október 2-tól megtekinthetők munkanapokon 9-16 óra között, a FreeSoft
Nyrt. székhelyén"
Valaki erről tud valamit?Ha igen tájékoztathatná a nagyérdemű topicosokat.
Szerintem ott nem volt felhőtlen a viszony... tényleg valami disznóság lehetett a háttérben, mondhatták neki, hogy szálljon ki, ennyit kap érte, mondjon le a tisztségről és a múlt örökre elmúlt :)
"Ekkora tételt a papír átlagforgalmát tekintve általában lehetetlen eladni, tehát a jól meghatározott forgatókönyv szerint sorakozó vevők mindössze 1650 Ft-ig engedték esni az árfolyamot. Ezt követően élénk érdeklődés mellett igen meredek emelkedéssel 2090 Ft-ig drágult a papír."
Valamit még mindig nem értek,24-én miért adta el a részvényeit 1650.en (nem kicsit nyomott áron) Illés úr és kedves neje?Mert ott valami nagyon nagy disznóság volt az tuti.
Freesoft esetében nem jelentenek globális veszélyt az efféle adatok. Itt szerintem már minden szem a közgyülire koncentrál (legalábbis azokra a hírekre, amik abban az időben fognak születni) persze nem immunis a világ dolgaira, de nem fogják dobni sokan azért, mert amcsi épp itt a piros hol a pirost játszik...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace