Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Csak kíváncsiságból kérdezem: Van rajtam kívül valaki aki 2130-40 környékén tudott venni a papírból? Valahogy mindig pont felettem állt meg az öntés akárhová tettem a vételt ezen a szinten. Ez kicsit (nagyon) érdekes. Annyira azért ügyes voltam, hogy 68 db-ot bezsákoltam... ;)
Törölt felhasználó2009. 10. 01. 12:57
Csak nehogy olyan legyen az október, mint tavaly. Uraim, kérem az ördögöt nem a falra festeni.
Éppen azt nézegettem, hogy egy kicsit olyan mintha trade robot kereskedés lenne az utóbbi napokban. Mióta belevett a Generali (mivel ők szvsz használnak ilyet), simán el tudom képzelni, hogy bot-ok pakolgatnak le-fel és tartják egy helyben az árfolyamot....ez persze csak fantazmagória a részemről. Mindenesetre érdemes nézni az S&P indikátort és a vevői-eladói oldal mozgását. Ugyanazon pakkok kerülnek lejjebb és följebb...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace