Inkább rossz, mint jó. Az állapot flottajelentésben benne volt. Nem tudta a két elemet foglalkoztatni, de sokba került a karbantartása és dolláronként kapott érte kb. 35 centet. Ez jó betekintést ad abba, hogy mennyire károsodott a halmozott flotta. Folytatódik a takarítás, hogy készpénzben fizesse ki az adósságot tétlen eszközök eladásával.
A Transocean két fúróhajót ad el összesen 342 millió dollárért. A Transocean ( NYSE: RIG ) kedden bejelentette, hogy beleegyezett abba, hogy a Development Driller III-at és a kapcsolódó eszközöket 195 millió dollárért, a Discoverer Inspirationt és a kapcsolódó eszközöket pedig 147 millió dollárért eladja, ami szerinte a nem stratégiai eszközök elidegenítésére irányuló erőfeszítésének része.A vállalat arra számít, hogy az eladás a harmadik negyedévben 630–645 millió dolláros nem készpénzes költségeket von maga után az eszközök értékvesztésével összefüggésben.A Development Driller III egy ötödik generációs dinamikus pozicionálású, félig merülő, ultramélyvízi fúróberendezés, amely akár 7500 láb mélységben is képes fúrni 35 000 láb fúrási mélységig.
ETH Ez itt vegkepp nem kripto forum. DE megis, itt tobb crypto chart es Elliott ertekeles, vita van roluk minden heten, mint akarhol. Egy napos ETH chart meeg boven elfer. . https://imgur.com/a/NU2cfj8 . De kerem a kripto erdeklodesu kollegakat, nyissanak egy "BTC, ETH es mas kriptok" topikot. Es tartsak is eletben. Mar volt 4-5 kiserlet, de allandoan a cimben benne volt a nyitaskor a letrehozo aktualis velemenye, ami hamar erdektelenne valt: "elsopri", "trollok nelkul" "tovabb esik" , es hamarosan megszunt. . Lehet a kriptokat mas alapon a targyalni mint Elliott modszer, es aki daytradeli, nyilvan jol is csinalja. Neha szivesen benezek majd.
SPY daytrade Penteken egy bullos emelkedo varakozassal hagytuk abba. Most egy tunik, es kis visszahuzodas van, ami a futures epp most tortent, es eppenseggel bele illik a szerkezetbe, ha wave(2 of iii of v) szamozast kap. Hamarosan meglatjuk, hogy jo lesz-e? . https://imgur.com/a/IfB51Sm
Mindig a segítő szándék vezérelt..... A fóromra is ezért nézek be néha... Nem csak az én érdekem, hogy mindenkinek legyen BTC-je, ez nemzetünk érdeke is.... Előbb vagy utóbb a jegybankok mérlegében is benne kell legyen....
Eddig is volt kard az emberek kezében részvények, ingatlanok, arany, stb. formájában, mivel ezek már középtávon is infláció, vagy afeletti hozamot szoktak biztosítani.
"A fennmaradó hagyományos, kb. 10-20%-al is valahol a felső 10000-ben vagyok, úgyhogy én rendben vagyok..." --- Mekkora filantróp vagy te BKKT, hogy milliárdosként is küldetésednek érzed a fórumozók meggyőzését a Bitcoin évezredes primátusáról.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.