Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Érdekes, mennyire ellentétesen látjuk Zorbánt .... öööö bocs (a Z tilos), Orbánt. Igaz, én csak a legelső ciklusát éltem át. Nekem bejön. Schiffer is bejön például. Ő viszont nem vezér, nem tud stratégiát győzelemre vinni.
"Meséljétek már el hogy az utóbbi mondjuk 40-50 évben melyik amúgy
mindenki mást békén hagyó országokat rohanták le a gonosz USÁkok... Mindig akkor szoktak valahol beavatkozni amikor népirtás van, meg hasonló gazemberségek." Hát elvileg az Oroszokról is mondanak valami ilyet, hogy az orosz emberek végett lépnek be a dolgokba. "mindig akkor szoktak beavatkozni".....amikor megírja a "független" média, hogy itt sajnos olyan események vannak, ahol az önmagát világmegváltónak felkent USA segítsége kell. És ők mennek és fegyvert, paripát nem sajnálva, csak úgy önzetlenségből mennek...hát nem tudom....valahogy ezt nem nagyon hiszem.
Itt lassan összeáll egy board: laca+melós mehet az lmbtq kvótába, én a diability-sba látva fizikai állapotomat. cicafiút kiheréltetjük, és mehet a non-binary oszlopba. Bár a non-binary mit jelent, azt nem nagyon tudom... :)
Ha valaki, akkor én tényleg szívből gyűlölöm orbánt, s a magyar történelem egyik leggátlástalanabb és legkártékonyabb alakjának tartom. Úgy kb. Rákosi emberi szintje, s a tanácsköztársaság rombolása egyszemélyben. De az egyenesen nevetséges állítás, hogy "területeket akar szerezni". Ez egy nettó marhaság. orbán leszarja a területeket, ő érti, hogy a területi fennhatóság mit sem számít a 21. században, ellenben a tulajdonjog igen. Ha ő meg akar szerezni valamit, akkor megveszi, mint ahogy az ország nem jelentéktelen részét a saját családjához csatolta. Ha fel akarom rajzolni Magyarország / Európa / USA térképét, nem az államhatárokat kell nézni, hanem kinek milyen termelőegység van a tulajdonában... Mint sokszor mondottam, de kevesen értik: a pénztőke és tulajdonjog rendelkezési jog a jövő, az erőforrások s minden felett.
Nem igy van. En kovetkezetes vagyok, mindig. 1. Ha ugy hapog,uszik, mozog, sarga es tovabba, ugy nez ki mint egy kacsa. Akkor az nagy valoszinuseggel egy kacsa. Igen kicsi valószínűségel egy krokodil. 2. Megvizsgalom, hogy kinek az erdeke. Ez a legfontosabb vizsgalat.Ha nincs semmilyen érdek. Marpedig itt Viktornak nincs, es nem volt, és esze agaban sincs 40 millios nacionalista, vakmero orszaggal harcolni egy olyan karpataljaert,ahol a 50 ev alattiak a kettos allampolgarsag miatt a tobbseg mar itt él. Akkor ezt is kizarom. 3. Ha ezt le merik irni, akkor valakik erre engedelyt adtak. Hisz az usa, es anglia fegyvertamogatasa nelkul mar 10 nap utan befejezodott volna a haboru, mert koveket dobalhattak volna maximum az oroszokra. Szóval, attol hogy hulyeskedek es bohockodok, nem tudhatod ki vagyok,es hogy gondolkodom. De semmiképpen sem egy osszeskuves hívő a szo negativ ertelmeben. A hivok a ti oldalatokon vannak, akik az alapveto tenyeket, jeleket,es lehetseges prognozisos kimeneteleket, ignoraljatok, mint a strucc, ki homokba dugja a fejet. Mindezt azert mert utaljatok a fityeszt. Es ez röhejes hozzáállas egy ilyen sulyu konfliktus vizsgalatahoz. Pedig figyelni kellene a jeleket. Itt a haboru utan is cifra dolgok lehetnek...Es en ezt bajnak latom. Mondom veletek ellentetben, politikailag fuggetlenkent, aki a békének drukkol!
Amúgy vicces hogy azt csontnélkül elhiszed hogy ami konfliktus csak volt a világban az mind az Usa miatt van ( A grúz Csecsen és társai különösen viccesek ilyen tekintetbe ) De a magyar kapcsolatot egyből nevetségesnek tartod. egy rendes összeesküvés hívő legyen következetes. Orbán vette rá Putyint a támadásra a Nato kérésére amit a CIA irányít a háttérből.
https://forbes.hu/uzlet/ukrajna-magyarorszag-putyin-tamadas/ Apu kezdodik. Ajaj. Ez mar nagyon veszelyes ,amit kitalalnak. Ez komoly. Plusz ma meg az volt hogy Z felszolitotta Görögországot,es Törökországot, hogy ne fogadjon orosz turistakat! Mi van? Sok volt az a porcukor?
🤣🤣🤣🤣 ja Libia, Egyiptom, Marokko, egesz kicseszett kozep amerika, es del amerika, direktbe, es nem direktbe. Ukrajna, Guzia, csecsenek. Etc..etc..Meg oszama bin ladent is ok hasznaltak fel 86 ban a szovjetek ellen, usa kepezte ki, es hasznalta fel. Na nem birtam ki, hogy ne valaszoljak.. A francba:)
"és USA szabad rablása után (magántulajdonok elkobzása)". Ennek nagyon durvan meglesz a bojtje, az angolszasz orszagokban. Oda a bizalom, a vilag tobbi orszaga részéről
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen