Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
A jóságos szovjet katonák ismét elhozzák a jólétet nekünk, éljen, majd rázzuk Placival a zászlójukat amikor ide is bejönnek... YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
A szent orosz hadsereg küzd a háttérhatalommal mindannyiunk szabadságért.. ezért kell lőni a lakosságot is. A szent harc a gonosz ellen ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A német ING -nél sincs. Nekik volt még rögtön az elején egy 20 eurocent/adr vételi ajánlatuk, ami az én 1100 cetlimre 220 eur-t jelentett volna. Szerintem nem véletlenül próbáltak az akkori pánikban olyan papírokhoz hozzájutni, amelyek jóval később (azért legyünk reálisak, ne hónapokban gondolkodjunk) komoly értékkel rendelkezhetnek.
Csűrik-csavarják, ez jogtalan elkobzás/államosítás/zárolás volt. Egyszer még visszajár.
Amennyiben nem jön el az az idő, amikor visszaadják, akkor vagy azért lesz, mert kitört a totális újkommunizmus és akkor ott ette az egész világot a rohadt fene meg, vagy pedig kőbaltával kergetjük a gyíkokat.
Tudjuk, tudjuk, valójában az USA támadta meg az oroszokat és szegények csak védekeznek ,azért kell lőniuk Ukrajnában. Placi is mindjárt elmagyarázza...
Azt csak megérzésből írtam, semmi rajzolgatás tudomány nincs mögötte. Én nem bánnám, ha lefele mennénk a héten, mert tegnap már majdnem vásároltam fekete követ, csak felhúzták a nap végén a piacot.
Mai nap NDX-ben abszolút háromesélyes. Most nincs időm rajzolni, de ma csak akkor lépek pozícióba, ha nagy momentumot látok valamelyik irányba, de akkor is csak aktív kereskedési időszakban. Premarket kizárva.
Törölt felhasználó2022. 05. 03. 07:54
Ja és Cicoriusz nem Cicafiú. Heréles nincs es nem is lesz :) Humadroid. Akarom mondani Humanoid :p
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen