Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Te , meg hagyjal mar. Én meg olyan mosogato, es fagyiarust nem lattam aki Vixel foglalkozik, havi 170 nettoert. Miert kell hazudnod? Megyek Miskolcra holnap elkanyarodok, ozdra, mi is a neve a fagyizonak?
Nyilván Európának fájni fog és Magyarországnak is fájni fog. Gazdasági visszaesést okoz, inflációt okoz és a GDP is visszább fog esni, de morálisan ezt tartom helyesnek!” – mondta Vég Márton a brüsszeli szankciók kapcsán. Neoliberalis jo nenikedet..... Mar ezer sebbol verzik, az EU gazdasaga, de ti meg a torkat is elvagnatok, a gazdasagnak. Biztos ami tuti.Remelem, nem ingyen vagytok ilyen h..ek.
Szerintem, azt is lassan fogja arazni, a piac, hogy ez az usa, mar nem az az usa ami par eve volt . Se jogbiztonsag, se a tulajdon vedelme, se egy tiszta perspektiva, se kapitalizmus , se piac. Es ebben igazam lesz. Ahogy ismeroseim is mondják mar németben, "Laci ez mar nem az a nemetorszag, ami berogzult az emberekbe " . Ez a k..va neoliberalis bolsevista vonal, mindent tönkretesz, minden fronton. Igazam lesz, latni a jeleket.
Én most zártam 12930-on, meg kell várni a túladottságból, hogy pattanjon, és már szállok is vissza. Most minden pontot ki kell használni lefele, mert ilyen heves esési szakaszra idén már nem nagyon lehet számítani.
Én addig nem várok. Helyette inkább majd lassan szépen fokozatosan szórom ki a pénzt. Nézegettem kicsit a 2017-2018-as évek értékeltségeit, mert akkor volt az alapkamat utoljára 2-2.5% között, és összenéztem a mostani értékeltséggel. Persze lehet várni a 8000-es NDX-et, de én inkább átlagolva lépek bele, mint hogy megkockáztassam, hogy kimaradok az emelkedésből. Ízlés és bátorság függvénye a dolog 😀
Egyébként jó legyél. Mert hussanni fognak az ivarszervek, utána meg a cicus egy időre ki lesz tiltva a kecóból. És majd lehet dörgölőzni a lábamhoz, hogy visszajöhessen.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen