Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Én is. Mentségemre szolgáljon, hogy én nem voltam marketinges, és folyton faragtam őket. De azt láttam, hogy mire képesek. Pedig ez csak egy magyar vidéki intézmény volt. Nem a világ közepe, és még pénz sem volt.
Rendkívül elfogult a cikk. Már-már szektás. Épp annyira szektás Putyin mellett, mint a fórum Amerika mellett. Egyetlen gondolat van benne, ami használató: tényleg rendkívül kifinomult manipulációt hajt végre az amerikai nagytőke ezen belül a kollektívtudatú médiaipar. Ezt volt szerencsém megtapasztalani, amikor marketingesek között dolgoztam, ahol igen finom matematikai statisztikai módszereket dolgoztak ki az emberi viselkedés modellezésére és előrejelzésére. El tudom képzelni mi lehet ott, ahol több száz jólképzett ilyen ember dolgozik szinte végtelen erőforrásokkal.
Moszkvateres Stier Gábor (gyakran a fogalmatlan kérdezővel együtt) sajnálkozik, hüppög, szepeg, elcsuklik néha az orosz kivonulásra. Tényleg kemény csapat lehet. https://m.youtube.com/watch?v=cF3uPX6wxeE
Ha szerncsénk van, akkor éjjel beomlik a kripto, lesz holnap valami balhé, ami felülfertőzi a pénzpiacot. A nagyobb baj, hogy a 4100 esélyes lehet hét közepén, olyan 50%.
Nem biztos az a 4100, en nem.kapkodnek Humi helyeben. Erdekes lehet a holnapi nap. Meg en is.lecsucsulok a gep ele 15.30 kor. Pedig altalaban sz.rok ra, lazan nyomom.
Ja es mi lesz a shortunkkal Humi? Ha ez itt 4k korul marad, esetleg 4030 fole zar akkor keszitheted a polot mert be lesz tesztelve a 4170/4200 zona. En kifogom vagni ha ez hetfon nem kezd el szakadni, 3970 korul. (Ha lejon) :)
Pont most akartalak megvédeni, hogy ne nevezzen sunyinak Laci, mert nem vagy az. De ezután védjen meg a Jóska nővér. Nem kell izgulnod, holnap délnek vesszük az irányt.
Fosom le en ezeket, lakasok vagy kb 20 %a, ami magyar ingatlan, tovabbi 20 REIT usd oszti, 1lakasnyi pmap/diszkont vegyesen, na meg rv cash 70/20/10 usd/eur/gbp. Love diverzifikalt 4 brokernel saxo,kbc,Ib, Lloyds szoval en tenyleg leszarom. Legrosszabb esetben kimegyunk kulfoldre, de kenyelmes itt lakni. Olcso (volt) az elet, csalad, baratok. Aztan ha menni kell menni kell. Amugy hegyen lakom, mokuscsalad lakik a nappali melletti fan. Reggelente spanolunk, heti 3/4x latom oket. :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen