Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nono! Azok ti vagytok! Ritkaban irok oda mostanaban . Es akkor se szemelyeskedem. Veletek ellentetben. Tovabba vasarnap van, azaz matine. Ergo korrekt es becsuletes modon , kereskedesi napokon, de jovo hetvegen se irok semmi, nem kereskedessel kapcsolatos kerdest, vagy velemenyt.!!!!!!! Tovabba akkor te hogy definialnád amit itt csinálsz, kedves uram??? Mert te minden nap ennel durvabban szemelyeskedve nyomod, es a tematol nagyon elterve, ennel sokkal jobban elterve.
Az a biztos penz ami a zsebembe van. De ertem mit mondasz. Ez egy prognozis, de meg nem tartunk ott!! Ergo meg nincs 15% os fix nem valtozo jellegu kamat most!! Pontosan fogalmazva.Tovabba ez valtozo, ha 2023 ban csak 4% a kamat, akkor 5.5 lesz a kivetkezo kamat fizetes.
A kannibál, vacsora közben mondja a barátjának - én nem szeretem az anyósodat - akkor edd csak a krumplit. :-)
Törölt felhasználó2022. 11. 13. 21:10
Ha nem lenne ez a sok "fogyaszto buta proli" nem porogne a vilag es a gazdagok nem tudnanak penzt keresni meg mi se annyit amennyit. Humi szaktudasat se fizetne meg senki. Kellenek a prolik tamogatasai
Par tevedesedet kijavitanam. Pro primo. Ertelmisegi vagy az igaz. De nem.ellenzeki. azon oknal fogva ,hogy ebben az orszagban nincs ellenzek. A pontos megfogalmazasa az,hogy te egy kormanyparti,es rendszer ellenes ertelmisegi vagy:). Pro secundo: Te se fogsz rohogni, mert nem tudod magad fuggetleniteni a tobbsegi tucsok mentalitasu gyerekes szintu felelossegel rendelkezo, mindig megmentesre, kamatstoprq, hitelmoratorimra, adissag elengedesre, kilakoltatasi moratoriumra vagyo emberektol. Ök dolce vitatnak hitelbol . Ha elfogy a hitel, akkor meg kell menteni oket a hangyaknak, es a megtakaritoknak. Tovabba, vegul ha.mindettol fuggetlenited magad, akkor pedig a kozbiztonsag romlasaval fogsz szembe nezni, meg Budan is. ( Ha erdekel kifejtem)
Azért csak sikerül szétverni a ff topikot is lacikáéknak. Nem mondom, jól nyomjátok. Ugyanazt csináljátok, amiről írtok. Valahogy csak rákényszeríteni a saját véleményeteket másokra. Ha nem megy, majd tönkretesszük elven.
En csak azt nem ertem, hogy ha egy hazaspar Budapesten keres egyutt mondjuk 600 nettot, abbol miert ne mehetnének draga etterembe havonta. De majd egyszer vki elmagyarázza.
Ilyen a magyar virtus. Ha kell providentbol vigad.Majd megmentik oket.😀. Amugy az anyahajo is lassan all le. Meg akkor is ha mar.10 perce nem.forog a hajocsavar.
Számít? Az országos stat szerint a leggazdagabb 10%-ba be lehet kerülni 700 ezer bruttóval ha az mind budapesten van akkor se sok. A 700 bruttót én nem nevezném gazdagnak.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen