Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Picit más téma: a 4100 kapcsán, ugye jó minőségű anyagból veszed? Ne legyen ilyen műanyag vagy műszálas. Engem csak így érdekelne, remélem nem gond és nem szólok későn.
Platan? Ahogy gondolod. De visszaterve akkor is s.nyi vagy🤣🤣!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🤣 Na, tessek!. Gondolj amit akarsz:)
Törölt felhasználó2022. 11. 13. 21:36
Egy 20-as két főre szerintem bőven elég. Fejenként egy tizes. Ennyibol a pomodoroban is boven ki lehet jonni. 60 ezres vacsi nem hoz lazba mert az csak az idiotaknak való 😅
Szerintem meg annyi az eselye, minthogy az utcan veled szembe jon holnap egy elefant. Vagy szembe jon vagy nem! 🤣Azaz tenyleg 50% a valószínűsége! Mint annak is, hogy magas lesz az infla vagy mar a 22 esnel sokkal alacsonyabb. Senki se tudja.
🤣 Oke. Telefonon nyomom, es nem ellenorzom a helyesirasomat, se a jeleket. Ez mar nyilvanvalo. De köszönöm a velemenyed, jo tudni. Amugy k.vara nem rendszeresen van igy.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen