Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Abban megnyugodhatsz, hogy annyit, ami nem jelent kockázatot a bankra. Ugyanis -sok rosszat lehet mondani róla, de az a bank nem egyetlen kézben van. Ott vannak funkcionáló felügyelő szervek...
Hogynis volt a Csernobil cimu filmben. -Mennyi a sugarzas? -3.6 Gyatlov elvtars. -Nem jo!, De még nem is tragikus! Aztan kiderult, hogy 10.000 volt, csak a sugaruas mérő eszkoz 3.6 ig mert annyi volt a maximuma. Van analógia .
Én megértem, hogy lopnak, de ez nem lopás, hanem ez az instant halál. Ez az, amit Gyatlov Csernobilban csinált: kapcsoljuk ki a biztonsági berendezést, a számítógépet - ami figyelmeztet a bajra hagyjuk figyelmenkívül, aztán durr bele. Hátha szerencsénk lesz...
Törölt felhasználó2022. 11. 15. 17:34
Igen igen, Humi hogy gondolhattad hogy poenbol vesznek bankot.. 🤣🤣
Szerinted poenbol vettek maguknak bankokat? 😀😀 Jegybanki nyereseget kiszortak, most mrg hogy szorit a gatya majd adofizetok alljsk a cechet. Csak a szokasos. Amugy a felet se latjak Matolcsy Adika vagyonanak, van par strómanja.
Na ez az amiről beszéltem. Klasszikus mintázat: a saját bankjuk nem piaci alapon megfinasnzírozza a saját vállalataikat. Ez a totális ÖSSZEOMLÁS bombabiztos receptje. A 97-98-as DK ázsiai válságban ennek a módszernek nem kis szerepe volt. Ámen. Lehet csomagolni, és indulni külföldre.
Akinek mindig udvarolsz a Krisztina néni is 36 nem ? Egyszer igazán csinálhatnál vele egy romantikus programot. Felhívnád Budapestre megmutatnád neki a metrót pl. a Deák téren. Mozgólépcsőznétek egy izgalmasat pár órában. Lehet a közöttetek lévő szikrából láng keletkezne. Ne légy szégyenlős !
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen