Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Hat huminak jobb a találati aranya valamiert, mint a tobbinek az Elliot, es az osszes tobbibisszbasz, tamasz, fibo, ellenalasszint ,MA egyéb altalad talaloan biszbaszoknak nevezett alapjan chartokat rajzoloknak. Szerintem kombinalja, a hirekkel,meg a neolib network letezesevel. Vagy nem tudom.. En 1 honapon belul 3 szor adtam el es vettem vissza a kbc nel a PBR, kivetelevel az osszes olajosokat, Borr, LPI, CPE, KLXE,stb, .... vettem 1 hete uec es UUUU t is mert lattam ugy utalja a neolibek a ruszkikat, hogy engedik a az atom reneszaszat. Tudod szarok a chartokra en is en a jeleket, es a hireket figyelem. Allandoan es sokat ,es gyorsan olvasok. Ez vitt mindenben előre. Es egy fajta anomaliakat, hazugsagot,logikatlansagot kiszuro kepessegem. Nezem, hogy az usaban juni juliusban 5.2 usd/gallon mellett mennyi fogyott, es most erfeklodve figyelem, hogy 3.9-4usd /gallon mellett mennyi a benzinfogyasztas. Nezem mit nyilatkozik a hazajaban nepszeru szaudi herceg. Szarik e Biden a neolib.network báb utasitasaira, vagy azert teljesiteni probalja. Mennyire kozelednek az irakiak, Irabiak, szaudiak az oroszokhoz. Varhato e egy egyseges fellepes vagy nem. Mert a siiita, es szunita ellenteteket keptelenek felretenni. Nezem a Kina india kapcsolatat, az oroszokkal, es kereskedelmi egysegfrontjuk tartos lesz e vagy csak sajat erdekeiket nezik rovid tavon Nezem az EU ingerkuszobet, es gazdasagi versenykepessegenek kivegzeset,meddig turi. Nezem mit csinal Libia, Egyiptom venezuella, hogy viszonyul az USA olajletoresi, es kitermelesi novekedes parancsahoz! Vagy mar nem felbek toke, es figyelmen kivul hagyjak Nezem az usa egyre jobban fogyo strat keszletet, egyre tobbszor bloffol az usa, ez a gyengeseg jele, stb.............. Nezem az arany kitermelesi koltseget a 10.legnagyobb kitermelo orszagban es a kitermelesi es keszletjelenteseket, mennyire merulnek a banyak. Oroszok jok, del afrika, ausztralia kimerul, guinea nem merul ki, melyik cegek teruletei ezek , Stb....... Ami a legfontosabb, hogy olvassunk allandoan hireket,adatokat,legyen kepessegunk szelektalni, es anomaliakat kiszurni, osztonosen. Figyeljuk az erdek, es egyebb osszefuggeseket. Ja es legyen egy általános szeles spekrumu altalanos muveltseged, tudasod es egy kis, vagy nagy tortenelem tudasod. Ezt az egeszet osszekomvinalod, akkor lehet nyerni. Na nem ilyen hektikus csapkodo kornyezetben, mert ez duplan nehez palya,mikor a tobb polusu vilagrend, es annak erdekei,es eroi utkoznek. Akkor nem kiszamithato konnyen. No errol ennyit.
Szieszta erre mondtad h kamu?https://www.agrarszektor.hu/noveny/20220829/a-titan-nitrogengyujto-bakteriumaival-a-talajban-50-kal-kevesebb-mutragya-is-plusz-termest-hoz-40272
:D a kedvencem elli nekem is! . "offshort szombat, 09:06Előzmény: #10952 KrisztinaI#10957 volt egy hsz az FF-ben, ott frossnag bővebben kifejti "frossnag 2022. 08. 16. 14:26Előzmény: #75576 frossnag#75577" . pár éve egy másik forumon összeverődött egy tucat elli-hívő! addig addig számozgattak, amíg az egyik fele x variációban hitt, a másik fele pedig y variációban! vita, vita, kettéváltak és külön szekta lett mindkettő, és mindegyik a saját számozását tartotta a jónak :))
Ez pedig egy kis rövid film a gyerekeikről... érdekes megnézni, hogy a főhős apukája hogyan kerüli a felelősséget, és menekült a festésbe... tagadja a pénz létezését, ami biztosítja neki, hogy a festésnek éljen, a fia pedig próbálja megtalálni a helyét az életben egyedül.... https://www.youtube.com/watch?v=vTyyb2JaR1k&t=119s Nekem az volt az érzésem, hogy ennek a fiúnak olyan sok pénze van, amit már fel sem tud fogni, de értelme nincs vagyis nagyjából olyan az élete, mintha nem is lenne....
Vedd figyelembe , hogy az un elemzőknek pl. saccperkb reggel 08 ig " le kell adni " a jóslatot , mert várják a feliratkozók vagy a megrendelők . Azt nem írhatja , hogy jelenleg a rosseb se tudja merre fog bóklászni az adott instrumentum ára. Kéne várni valami jelecskére. A tőzsde olyan kaszinó ahol csak a bankkal szembeni előnnyel lépünk be , ha jót akarunk. Így minden idősíkon komoly erényünk lehet a türelem. Az elemzésekről meg írt egy manusz (bár pontosan egészen nem arról de végül is mindegy). "Ne higgy el semmit. Mindegy, hol olvastad. Mindegy, ki mondta. Akkor sem, ha én mondtam. Csak akkor, ha a magad értelmével is erre jutottál. "
Egy szakértő ismerősöm azt mondta, azért csodálatos az elliot, mert mindenre rá lehet illeszteni. A bitcoinos fórumban is ez elhangzott, még a pártok támogatottságát is lehet vele "pontosan" mérni. Goldi barátunk írta a #16503 hozzászólásában "Az elméletet minden létező instrumentumra rá lehet illeszteni (még politikai pártok támogatottságára is) és utólag pontos." !!!! kiemelném!!!! "utólag pontos. :-) - utólag mindenre rá lehet illeszteni
Imádom az ilyen elemzéseket, például a bitcoinnál írták: Ha sikerül átlépni a 25 ezret, akkor célba veheti a 26k-t, de az sem lenne meglepetés, ha lefordulna, akkor viszont a 24 ezres szint áttörésével elindulhat a 23k fele. ---- ehhez a jóslathoz kellett a nagy szakértelem!
Miért tetszenek egymásra irigykedni? :-) Van egy jó és egy rossz hírem: Mindenkinek meg kell dolgozni a boldogságért. 1) Aki nem kapott, annak azért 2) Aki kapott, annak meg azért, hogy értelmet találjon az életben, és ne drogokba, vagy más egyéb káros szenvedélyekbe meneküljön a tétlenség elől. 3) Aki az NDX-re betegre keresi magát, annak is meg kell érte dolgozni, megkeresni az információt, megtanulni az elemzést, ott ülni fölötte, elviselni, amikor rossz döntést hozott. 4) Egyébként itt sokszor sok segítséget lehet találni, akik nem hallgatnak a jó szóra, azoknak is meg kell dolgozni azért, hogy megtanulják, hogy hallgatni kell. Tessenek megnyugodni: mindenkinek megvan a maga dolga, fejlődési lehetősége.
Tudod olyan mint hogyha mar van 3 hazad akkor azt mar csak szintentartod es felugyeled h legyen berlo es fizessen... de ehhez meg kellett dolgozni a harom hazert.. kiveve aki segge ala kapott
Ezt fel kellett epiteni, olyan mint egy vallalkozas... felepiteni mindig tobb energia mint megprobalni szintentartani, mobiltelefonon forumozok, igy konkretan barmikor ra tudok nezni, mert szerencsere nem futoszalag mellett allok
Félreértés ne essék simán és nagyon hamar kiszúrom a kamus menő manó lúzereket, de túlzottan nem érdekel ki mit hazudozik , mert elfogy a manna aztán tipli lesz vagy elmennek valami fingfűrészelős (politikai stb. stb.)topikba napestig vitatkozni a semmin. Elemzések ..mindenképpen hibaszázalék fordul elő sajna , ha tetszik ha nem és az elemzés nem több , mint az adott pillanatban és idősíkon a múlt mozgása alapján (+ sok sok biszbasz áfának fibók MA-k , Elli , stb.) valószínűbb irány és célár.
Bármi megtörténhet
Nem kell tudnod hogy mi fog történni ahhoz hogy pénzt keress
A nyerők és vesztők aránya véletlenszerűen van elosztva
A setup nem több mint egy jelzés, hogy valaminek nagyobb a valószínűsége mint a másiknak
A szüleim még szerencsére élnek, nekik építettünk egy új házat, oda költöztek, én meg maradtam a régiben, amit felújítottam. Ennek ellenére nagyon sokat köszönhetek nekik, soha nem tagadtam, hogy ők indítottak el a nagybetűs életbe. Azzal meg te büszkélkedtél, hogy nem szakadsz meg a munkában, fix vevőkör, akiknek elengedhetetlen a termék, amit árulsz. Az ügyvédet meg ne irigyeld, annak nincs annyi ideje, hogy minden nap 12 órán keresztül fórumozzon. :-)
Keves munkaval? Már keves munkával. És aki hazat kapott a szuloktol mint te, az mennyit nyert ezen? Es aki csaladi vallalkozasban dolgozik az ennek sokszorosat, es aki orokolt az is, es aki csókos es seggnyalo valahol az is. Annyit se keresek mint egy ugyved aki barsonyszekben egy adasveteli szerzodessel naponta 100 ezreket keres, es nem dolgozza halalra magat. Ugyhogy minden relativ.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen