Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Idaig azt irtad h Humi telefonon bemondja mikor es hogy. Mi jo parszor olvastuk tőled h Humi akkor hivlak az ndx-xel kapcsolatosan. Most hirtelen tök más dolgokkal foglalkozol csak. Szegeny Humi ha tudná h így megtagadod... 🤣🤣
Resteto. Akkor az olajat hogy latod. Abba vagyok de mar csak fel árbocon. Kicseszettul hektikus, volatilis es erzekeny most ez a szegmens. Rettentoen. Aranynal tudom.mit csinalok. De az olaj most feher folt nekem hiaba bujtam a hireket egesz nap unalmamban.
Néha fáj a térdem, főleg a biciklizésnél, meg a lépcsőzésnél. Az összes járművünkben én cserélem az olajat, csak az új kocsit fel kellene emelni, mert nem férek hozzá, így csak azért fizetek, de ott meg csak 30 ezer kilométerenként kell, így kb 3 évre meg van oldva.
Nem erted a lenyeget. En mondtam ,hogy nem kereskedtem le humit, parszor megjatszottam a chartjat, beallitottam a stoppokat, oszt kesz. En reszvenyekben utazom, kereskedem, a sajat.modszerem szerint. Meg a vixet is csak nagyon tuti alkalomkor jatszom meg. Leirtam miert nem csinalnam. De az az hogy a Krisztike kuponjat megneztek 35 en kb. Az azt mutatja ,hogy vannak akik egy nyikkanast se irnak ide meg sehova se, es oket lehet erdekelte volna. Csak olvasas uzemmodban vannak. De mit erdekel ez teged, gondolom. Na Krisztinek igaza van ,befejeztem ezt a temat. Off.
A fűtésszerelő azért kellett, mert át kellett csináltatnom a gázkonvektoros fűtés, központira, fakazánnal, mert a bérlőt nem érdekelte a fogyasztás, ami az én költségem volt. A bérleti díj nem változott és az ő feladata beszerezni a tűzifát, saját költségre.
Naaa, hagyjátok abba, senkinek nem kell a másik keresetét vagy befektetési stratégiáját ócsárolnia. Egyébként pedig már egyszer megbeszéltük: Humi sem egyedül csinálja, senki sem.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen