Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Hajaj. Te figyelj mar. Tudod anno mondtam neked, hogy tartoztak alám ilyen ugynokocskek mint te. Nalunk ugy volt, hogy a minimal bér korulit kaptak, az volt az alap illetmenyuk es ugy szedtek ossze a tobbi mozgo bert, premiumot, jutalekos rendszerben. Eladott ertek mitudom en kb 8% at kaptak bruttoba meg. Na az lenne a kerdesem, hogy mukodnek-e a szankciók ? Tudod amiknek ugy o orultel. :).A minimálbér kapod mar, vagy meg nem?😀
Annyi megvan fizetesbol is, tobb alapom van, de van mas is. Gondolod ahhoz van idegrendszerem h Humi pillanat tort resz alatti most shor jon de nem tuti jaj most long dolgait jatszam? Nekem ellenben veled masok utanzasa nem okoz kielegulest, nem ferfias igy penzt keresni. 😅🤣 Ja lett volna egy ezreske hetente, aztan mi lett volna? Hisz lelepett. Cserben hagyta a kovetoit. En ezert nem kovetek senkit.
Nem kell annyi ingatlan, nem kell annyiszor mesterember sem. Fektess masba ahol nem kell mesterember, pl kovesd Humi ingyenes ndx tippjeit es het 1000 dollart kereshettel volna ( nem tudjuk mekkora tőke volt jatékban ehhez) 🤣🤣🤣
Nee. Komolyan? 5 millio uristen!:), a felkorben, a novekedesi reszvenyes alapoddal. 😀Te kis Buffett. De mar szeptember van azota ment lefelé vastagon. Azert irtam, hogy a gunyolodas helyett, fullosan felve, ovatosan, rettegve, jatszottad volna le,kis teteleddel kockaztatva, akkor is meg lett volna egy ezreske hetenete. De mindegy.
Engem az is bosszant a mesterembereknél, hogy nem elég a munkadíjuk, hanem a hozott anyagra is ráteszik az árrésüket, nem is keveset. A fűtésszerelőnél láttam a számlát, amit ő kapott, nekem már 20%-kal drágábban számolta fel az anyagot. Az egyik ismerős ezt azzal magyarázta, hogy ők kapnak engedményt, így csak azt rakják rá. Még így is piaci áron adta, mert én nem kaptam volna kedvezményt.
Nekem 5 milliot mentek pluszban a dolgaim az juli- augusztusi felkorben pedig semmit nem csinaltam azveg vilagon. Puszi. Ha nem tudsz vmit kerdezd Humit, segít majd. Puszi.
En mas utat jarok cicuska!! Teljesen mas a modszerem. Mert 2 gyerek mellett, meg a felesegem, es egyeb programok mellett nekem.nincs annyi idom, hogy ot kovessem. Masodsorban.meg azert mert turelmem sincs hozza,amit ő csinal ahhoz fegyelem, odafigyeles, es allando.keszenlet szukseges En.meg egy turlemetlen ember vagyok. Telefonon kbc, IB appon tozsdezek, sokszor otthonhagyom a "tozsdes" telefonom. A tokom ugral naponta 2 szer 3 szor. En amibe biztos vagyok azt irtam csak be, mert nem akarok kart okozni, keresd vissza felolem 2 honapig is. De ha eszed lett volna, en anno jegyzeteltem humit es a veget amikor a fed bejelentesere tenyleg nem.esett, hanem bullos lett, mert.felremagyarazta a media, vagy nem.tudom miert, emelkedtek az indexek, szoval ha koveted volna fegyelmezetten nem nagyot kockaztatva,csak ovatosan. Akkor is osszekaparhatal volna egy ezrest usd hetente. Es tenyleg akkor nagyon felve, nem hazardirozva ovatosan. A kis lapot amire felirtam egy ideig, volt vagy 75%kb a talalti aranya. Mert a vegen elb.szta.De en nem kovetem En meg arra is.lusta vagyok hogy hetvegen kiszalljak az ndx bol. Mint most is. Benn hagyom szarok ra. Mint mondtam en parasztosan intuitive, megerzesre nyomom. Ő meg fegyelmezetten. Es tud is. De erre nincs időm cicuska. Inkabb rad hagyom.
egy csaj ismerösöm fogott lakás felujitásba! ne tudd meg milyen árajánlatokat kapott! alig győzöm lepattintani a millios' marhaságokról! marmint h, ne fogadja el őket hanem keressen masokat, lesz olcsóbb! nagyon durva az épitőipar! vizszerelő haveromnak szoktam mondani, h nem szégyellitek magatokat, h többre jön ki az órabéretek, mint egy orvosnak, vagy egy ügyvédnek! azt mondja, ha kifizetik hadd szoljon! a qva anyjukat! :))
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen