Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Igen, az nehéz, bár te vagy a főnök, megszavazhatod magadnak. :-) (tudom, egy kicsit igazsgátalan lenne) Ha tudsz, menj el Cape Town-ba, az talán még jobban tetszene. :-)
Hibás konklúzió volt. Ez pont olyan amikor egyik másik gazdasági hírből eredményből a tőzsdei mozgásokra következtetünk hibásan a legtöbbször. Számításon kívül hagytam, hogy a kedvenc oldaladon fiúk is hirdetnek. Elnézést…:( http://keptarhely.eu/view.php?file=20220817v02xcznbv.jpeg
Hát még itthon mekkora infatlanbuborek van! Horvatorszag legszebb részén, a makarskai Riviérán 1 -1,1 millió/nm árak vannak. A balatonon vagy egy pesti panelgettóban mennyi is? Ha találnék olyan melót, amit full home officeban lehetne nyomni, esküszöm lekoltoznék. Március-november között remek idő, télen min 12 fok.
Megmendtam, hogy ingatlanbuborék van. A sok okos, meg kioktatott, hogy de márpedig nincs. És de, márpedig van. Ha neolibsik kibújnak a bőrükből, akkor is van. És amerika rá fog pacsálni.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen