Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Amilyen világ most jön, nos még az 5 is sok lesz érte. Egyszerűen teljesen megváltozott a világ. Elértük az erőforráskorlátokat. Semmit sem fog érni az agyonmarketingelt szar, mindenkinek az evés, utazás, ivás, és az életbenmaradás lesz a preferencia. A habzsi dőzsinek évtizedekre vége.
Majdnem, ha a parton állsz, akkor hátadat a szárazföld felől égetni fogja a nap, és az arcodon érzed, ahogy a Déli-sark felől jön fel a hideg szél. A táj csodálatos, jó borok vannak, 4 évszak, nem véletlen, hogy a Christie's és a Sotheby's több millió dolláros villákat árul ott.
Hosszútávon ezt úgy tudnám elképzelni, hogy pl kotvenyekbol lenne legalabb akkora min fix, ami legalább a minimál életre (rezsi + kaja ÷ kicsi egyéb) elég és a tobbi kereskedésbol. Ez igy már megnyugtatób lehet
Nagyobb nyomás lenne rajtad és lehet nem íúgy menne. Legalábbis ezt mondják. Amugy ez érdekes, mert a covid alatt tozsdezesbol éltem, fura módon jobban ment nekem, mint előtte utána. Skalpomtam, swingeltem, extra módon figyeltem rá, hogy ne ragadjak bele sehová.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen