Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ez nem biztos. Akiknek gyereke van az nehezebben tudja meghúzni a nadrágszíjat. Pl Kisebb gyereknél nehezebben tudod 18 fokra állítani a fűtést. Élelmiszer dettó.
Ne is mondd! Kissé görcsbe vagyok, hogy életem munkáját(ház) kiadom, elmegyek vidékre h összegyüjtsem a családi kölcsönt. Majd mivan ha kiderítik, hogy "szerencsétlen bérlőket" nem lehet kirakni a luxus házból. Kb tíz éve, nem érzem a jogbiztonságot a magántulajdonnal kapcsolatban. Lázár és bandája szépen lenyúlták a hazai nagy cégeket, már akkor. Tizedáron, zsarolással. Apeh, előzetes....stb.
Szerintem is, a többiben nagyon kevés, aki hozzánk hasonló, és "keresi/megtalálta az igazságot", nekik még annyi esélyük sincs, mint a támogatásokkal kitömött szomszédoknak. :-(
Sajnos ez pont nem igaz. Szerintem, aki visszakapta év elején az SZJA visszatérítést, meg felnyalta a felújítási támogatásos 3 milliót az később fog kivérezni, mint aki ilyenre nem jogosult. Nem tudok arányokat, de arra tippelnék, hogy a gyerekesek közül több szavazott a narancsra, mint az ellenzére (elvégre évek óta hullik a pénz a pénzfáról, csak alá kell állni). Én egy kamatstoppot szeretnék még látni idén. Nézzük meg ki úszik meztelenül.
Fel fel ti rabjai a földnek… Mondom, hogy jön a világkommunizmus! Minden elemének megvolt a főpróbája külön-külön ilyen vagy olyan indokkal. Eddig minden eleme tapsvihart és ovációt váltott ki a plebszből, majd együtt lesz igazán érdekes… csak a mi szemünk fog összekuszálódni…
"Itt olyan szegénység jön, hogy olyat még senki sem látott." Csak azokat sajnálom, akik eddig is becsületesen éltek, fizették az adót, nevelték a gyerekeket, stb. De sajnos ki kell mondani: ahhoz, hogy felébredjen a nép, le kell kopaszodni. Eljött az idő, meg kell mindenért keményen fizetni.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen