Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
https://index.hu/kulfold/2022/05/22/haboru-oroszorszag-ukrajna-orosz-ukran-konfliktus/arulassal-gyanusitanak-egy-izjumi-lakost/ Ezt neked fagyis! Tudod ukrajnaban sok helyen voltak, akik egyutt mukodtek az oroszokkal. Ez is az orosz gyógyszer elosztast felugyelte! Ez nagy bun. Es az ukran hirugynokseg szerint, tehat az ukranok tettek közé ezt a hirt. Es mivel hadiallapot van, az ország sok reszen voltak hazaárulok,es olyanok akik cserebereltek elemiszert gyogyszert az oroszokkal. Buccsaban is csereberelt, uzletelt a lakossag. A vilag szurke, nem fekete feher.
2300 eur napi 14 h munka . nonstop , és idénymunka . némi szervezőkészség kell hozza 4 huzos hétvége 1 határral balra kb ez tarifa vagy hasonló tipusu de éves munka a juzer 3 helyet visz 5 - 10 k eur / ho gyenge ajánlat
Csak nem megint megnézted a délutáni napsütésben monotonon mormogva sétálgató zavart tekintetűeket a keringőben?
Több oka is van annak, hogy olyan szépen összegyűltek ott - a szövegértelmezés képességének teljes hiányán kívűl - és nem értenek az egészből semmit. Az egyikre csak egy példát mondok: kb azonos mennyiségű időt éltem Magyarországon és Erdélyben, de több románozást éltem meg Magyarországon, mint bozgorozást Erdélyben.
Igenis ertettem herr fagyis!🤣. Szint vallok. Ha nalunk a keleti orszagreszben elo ukran kisebbseget, akik borsodban, es szabolcsban, tobbsegben vannak, a magyar nacionalistak , akik veszprembol es pest megyebol odamenve vegzalnak, elnyomnak, a gazukat, vizuket, aramukat elzarjak , raketaznanak, eroszakoskodnak es megtiltanak, hogy az ukrán nyelvet hasznalna a tobbsegi társadalom Borsod , es Szabolcs megyeben. Akkor igen azt mondanám, hogy a nacikat, es nacionalistakat, ki kell seperni az országból. Van egyebb kerdesed? Mert nekem is lenne? A cigi amit szivsz, az nem csak sima cigi igaz?,:)
Latom hianyoztam, orosz ukran topikban mazoistaskodtam egy kicsit. De befejeztem ott orokre. Huuu. Inkabb nem mondok velemenyt. Amugy mizu van itt. Te cicoriusszal harcolsz.? Nem ertem mit akar, csak trollkodik, kereskedes nuku. Akkor meg minek szorakozik?:)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen