Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Hidd el, hogy igen kiegynsúlyozott életem van. És igen jól érzem magam. Persze attól még le fogom írni, ha valami szar. És a világ dolgai igen rossz irányba mennek. A tisztítótűz igen jól fog jönni, a sok vadhajtás elenyészik. Kellenek a tisztítótüzek, amikor a rossz vér elfolyik.
És ez neked miért lesz jó? Mert a világösszeomlást úgy várod, mint egy falat kenyeret. Pedig van pár kellemes weboldal, ahol más jellegű örömforrásban részesülhetsz :))
Konkrétan leszarom, hogy ki mit gondol rólam, ki ki röhög. Meglátjuk, hogy 1 év múlva is így fog-e szórakozni a közönség. A penny stockos, a coinos, a teslás, a metás népek már nem annyira vidámak. A többiek sem lesznek nem is oly soká :)
Törölt felhasználó2023. 01. 04. 20:32
Hamarosan jön a 27-es CPE és a 30-as DQ. Ajándékok lesznek...
Kezdesz egy kicsit becsavarodni. Picit tedd félre ezt a mindenmögöttazsidókvannak és élvezd a jó levegőt, a napsütést, utazz el valahová és máris élvezni fogod ezt a világot. Így csak egy hangos nevetést kapsz a közönségtől.
Majd meglátod. Ha gazdaságot bedönt előre programozottan a neolibsi elit, magad is rájössz majd, hogy milyen aberrált durva machinációk zajlanak... Főleg USA neolibsi elit részéről.
Persze, az amerikai neolibsi elit kirobbantott egy háborút, és így ipari-védelmi megrendelésekhez jutnak. Ennyi, elmondtam én is, meg mások is. Másrészt az európai ipart ki lehetett csinálni... Mission accomplished.
Ad objektive csak az amerikaik tudnak egyedül ilyen gyorsan, ilyen képességű eszközöket, ilyen számban(hd. mennyiségben)szállítani jelenleg. Nem új gyártásúak, amcsi készletből lesznek szállítva. Amíg a koreai eredetű MBT-k megérkeznek, illetve a hazai lengyel gyártásuk felfut. Szóval a politikai megfontolásokon túlmenően, ha a lengyelek fegyverkezni akarnak más alternatíva nem volt.
Persze, rövid távon én is így menekülnék. De ezek csak ideig-óráig mentenek meg egy ilyen versenyképtelen rendszert. A végső mentvár, amíg nemzetközi bedőlés nem lesz.
Véletlen , hogy dollárkötvény nem euró? Véletlen ,hogy a lejárata 10, 30év? Véletlen , hogy a közeli lejáratokat, hosszúra cserélik? Vagy mégsem annyira hülyék és nem lesz csőd ?
Jól emlékszel, leköltöztem. Szokás szendrén szilveszterkor a durrogás közepette fél utcákat feltörni, így visszamentem házat őrizni. Jól tettem, mert friss volt az öntés :))) Tudod ez nőji hatodik érzék.....pedig le is akart beszélni a barátnőm
Innentől már vérre megy a játék. Devizában eladósodás + 4000 mrd Ft értékben. Innentől fájni fog a forintgyengülés is. Biztos receptje a csőd fele vezető útnak.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen